Disketch Free DVD and CD Label Maker

Disketch Free DVD and CD Label Maker 6.21

Windows / NCH Software / 40319 / Целосни спецификации
Опис

Disketch Free DVD и CD Label Maker е моќен софтвер кој ви овозможува да креирате етикети со професионален изглед за вашите ЦД-а и ДВД-а. Овој софтвер е дизајниран за корисници на Windows кои сакаат да креираат сопствени етикети за нивните дискови без да трошат многу пари на скап софтвер за правење етикети.

Со Disketch Free DVD и CD Label Maker, можете лесно да креирате етикети за вашите ЦД-а и ДВД-а со само неколку кликања. Софтверот доаѓа со широк спектар на шаблони кои можете да ги користите за да започнете, или можете да креирате свои сопствени дизајни од нула.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата леснотија на користење. Дури и ако немате искуство со графички дизајн или софтвер за правење етикети, ќе ви биде лесно да се движите низ интерфејсот и да започнете да создавате убави етикети за кратко време.

Софтверот исто така ви овозможува да внесувате сопствено уметничко дело, па ако имате слика или лого што сакате да го користите на вашата етикета, едноставно вчитајте ги во програмата и започнете со дизајнирање. Можете исто така да додавате текст, да менувате фонтови, бои, големини и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на Disketch Free DVD и CD Label Maker е неговата способност да ги организира информациите за изведувачите заедно со листите на песни. Ова значи дека кога некој ќе го погледне вашиот диск, ќе може да ги види сите релевантни информации за изведувачот, како и кои траки се вклучени на дискот.

Покрај креирањето етикети за ЦД-а и ДВД-а, овој софтвер ви овозможува и да креирате слики од корици за кутии за скапоцени камења. Ова значи дека не само што вашите дискови ќе изгледаат професионално, туку и нивното пакување!

Севкупно Disketch Free Label Maker за ДВД и ЦД е одличен избор доколку барате лесна за употреба, но моќна алатка за етикетирање. Без разлика дали се работи за креирање сопствени дизајни од нула или користење на еден од многуте шаблони обезбедени од програмата – оваа алатка има се што е потребно за да бидете сигурни дека секој диск изгледа одлично!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2021-02-27
Датум на додавање 2021-02-27
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 6.21
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 40319

Comments: