Doxillion Plus Edition

Doxillion Plus Edition 6.14

Опис

Doxillion Plus Edition од NCH Software е моќен конвертор на документи што ви овозможува лесно да конвертирате различни формати на текстуални документи. Без разлика дали треба да конвертирате датотеки pdf, docx, doc, rtf, html, xml, wpd, odt или txt во различни формати за вашите деловни потреби или лична употреба, Doxillion Plus Edition ве опфати.

Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, Doxillion Plus Edition му олеснува на секој да ги конвертира своите документи брзо и ефикасно. Можете лесно да ги влечете и испуштите датотеките во програмата или да го користите менито со десен клик за да конвертирате документи надвор од програмата.

Една од клучните карактеристики на Doxillion Plus Edition е неговата способност да сериски конвертира илјадници датотеки одеднаш. Ова значи дека можете да заштедите време со конвертирање на повеќе документи истовремено наместо да мора да ги правите еден по еден.

Друга одлична карактеристика на Doxillion Plus Edition е неговата поддршка за Word конвертирање на датотеки doc и docx. Ова значи дека ако имате документи на Microsoft Word кои треба да се претворат во други формати како PDF или HTML, Doxillion Plus Edition може лесно да се справи со тоа.

Покрај овие карактеристики, Doxillion Plus Edition исто така ви овозможува да го конвертирате изворниот код во формат HTML. Ова е особено корисно за програмерите на кои им е потребен брз начин да го споделат својот код со други во лесно читлив формат.

Ако барате сигурен начин да направите резервна копија на вашите важни документи и датотеки, тогаш не гледајте подалеку од Doxillion Plus Edition. Беспрекорно се интегрира со софтверот за брзо снимање дискови за да можете лесно да креирате резервни копии од сите ваши конвертирани документи на ЦД или ДВД.

Севкупно, ако ви треба разновиден конвертор на документи што нуди широк опсег на функции и можности, тогаш не гледајте подалеку од Doxillion Plus Edition од NCH Software. Со својот интуитивен дизајн и моќните алатки за конверзија на вашите прсти – овој софтвер ќе ги направи сите ваши потреби за конверзија на документи без напор!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со документи
Верзија 6.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 555

Comments: