Xerox DocuPrint P8ex PCL 6

Xerox DocuPrint P8ex PCL 6 1999-04-01

Опис

Ако барате сигурен и ефикасен драјвер за вашиот печатач Xerox DocuPrint P8ex, не гледајте подалеку од пакетот драјвери на Xerox DocuPrint P8ex PCL 6. Овој софтвер е дизајниран да обезбеди беспрекорна компатибилност помеѓу вашиот печатач и вашиот компјутер, осигурувајќи дека можете лесно да печатите висококвалитетни документи.

Пакетот двигател на Xerox DocuPrint P8ex PCL 6 поддржува широк опсег на оперативни системи, вклучувајќи Windows XP, Windows Vista, Windows 7 и Windows 8. Исто така, поддржува и 32-битни и 64-битни верзии на овие оперативни системи.

Една од клучните придобивки од користењето на овој пакет на драјвери е неговата леснотија на инсталација. Софтверот доаѓа со едноставен волшебник за поставување што ве води низ процесот на инсталација чекор-по-чекор. Откако ќе се инсталира, двигателот автоматски ќе го открие вашиот печатач и соодветно ќе се конфигурира.

Покрај неговиот лесен процес на инсталација, пакетот драјвери на Xerox DocuPrint P8ex PCL 6 нуди низа напредни функции што го прават идеален избор за бизниси и за поединци. Овие карактеристики вклучуваат:

- Висококвалитетно печатење: драјверот е оптимизиран да дава јасен текст и живописни бои на секоја работа за печатење.

- Брзи брзини на печатење: со поддршка за резолуција до 1200 x 1200 dpi со брзина до осум страници во минута (ppm), овој драјвер гарантира дека можете брзо да ја завршите работата.

- Приспособливи поставки: Софтверот ви овозможува да приспособувате различни поставки како што се големината на хартијата, ориентацијата, опциите за дуплексирање итн., за да можете да ја приспособите секоја задача за печатење според вашите потреби.

- Компатибилност со други апликации: двигателот на Xerox DocuPrint P8ex PCL 6 работи беспрекорно со други апликации како што се Microsoft Word или Adobe Acrobat Reader.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин да го извлечете максимумот од вашиот печатач Xerox DocuPrint P8ex, тогаш не гледајте подалеку од пакетот драјвери на Xerox DocuPrint P8ex PCL 6. Со своите напредни функции и интерфејс лесен за користење, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за печатење!

Целосни спецификации
Издавач Xerox
Страница на издавачи http://www.xerox.com/
Датум на издавање 1999-04-01
Датум на додавање 2008-11-04
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 1999-04-01
Барања за ОС Windows 95/98/Me/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 13821

Comments: