eXpert PDF Professional Edition

eXpert PDF Professional Edition 6.0.1550

Windows / Visage software / 38067 / Целосни спецификации
Опис

eXpert PDF Professional Edition е моќен двигател за печатач за Windows кој им овозможува на корисниците лесно да креираат висококвалитетни PDF документи. Со овој софтвер, секој може да конвертира кој било документ во PDF-датотека со професионален изглед што може да се објави на веб-локации, да се испрати преку е-пошта или да се архивира за идна референца.

Една од клучните карактеристики на eXpert PDF Professional Edition е неговата способност да ја подобри безбедноста и автентичноста на вашите документи. Овој софтвер вклучува напредни безбедносни карактеристики како што се заштита со лозинка и дигитални потписи, кои помагаат да се осигурате дека вашите датотеки се заштитени од неовластен пристап или манипулирање.

Покрај неговите безбедносни карактеристики, eXpert PDF Professional Edition вклучува и низа други корисни алатки и способности. На пример, овој софтвер го олеснува испраќањето на вашите генерирани датотеки преку е-пошта директно од апликацијата. Можете исто така да ги приспособите вашите поставки за излез за да го оптимизирате квалитетот и големината на вашите PDF-датотеки врз основа на вашите специфични потреби.

Друга одлична карактеристика на eXpert PDF Professional Edition е неговата поддршка за широк опсег на формати на документи. Без разлика дали треба да конвертирате Word документи, Excel табели, PowerPoint презентации или дури и HTML страници во висококвалитетни PDF-датотеки, овој софтвер ве покрива.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање PDF документи со професионален изглед со подобрени безбедносни карактеристики и поддршка за повеќе формати на датотеки, тогаш eXpert PDF Professional Edition дефинитивно вреди да се провери.

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење драјвер за печатач за Windows

- Конвертира кој било документ во висококвалитетен PDF формат

- Подобрени безбедносни карактеристики, вклучувајќи заштита со лозинка и дигитални потписи

- Прилагодливите излезни поставки ги оптимизираат квалитетот и големината

- Поддржува широк спектар на формати на документи, вклучувајќи Word документи, табели на Excel и презентации на PowerPoint

Системски барања:

За да користите eXpertPDF Professional Edition 4.1.680.419 на вашиот компјутерски систем, мора да ги исполнувате следните минимални барања:

Оперативен систем: Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни или 64-битни)

Процесор: Intel Pentium III процесор или еквивалент

RAM: 512 MB RAM (се препорачува 1 GB)

Простор на тврдиот диск: 100 MB слободен простор на хард дискот

Целосни спецификации
Издавач Visage software
Страница на издавачи http://www.visagesoft.com/
Датум на издавање 2009-01-05
Датум на додавање 2009-01-05
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 6.0.1550
Барања за ОС Windows 98/Me/NT/2000/XP
Барања
Цена $69
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 38067

Comments: