Nicky's World Productions WindowsMediaPlayer Skin

Nicky's World Productions WindowsMediaPlayer Skin 1.2

Windows / Nicky's World Productions / 12035 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од преполниот и наметлив стандарден Windows Media Player? Не гледајте подалеку од Nicky's World Productions WindowsMediaPlayer Skin. Овој иновативен софтвер се справува со недостатоците на класичниот WMP, обезбедувајќи елегантна и функционална алтернатива за работниците кои работат.

Еден од најголемите проблеми со традиционалниот WMP е неговиот недостаток на функционалност кога е минимизиран на лентата со задачи. Иако може да го среди вашиот работен простор, може да биде фрустрирачко постојаното префрлање напред-назад помеѓу прозорците само за да ја промените јачината на звукот или да пристапите до вашата плејлиста. NWP WMP го решава овој проблем со тоа што ви дозволува да го држите на самиот врв на екранот, каде што може безбедно да се преклопува само со насловните ленти на вашите активни прозорци.

Но, тоа не е сè - оваа кожа вклучува и функција за паѓачка листа за репродукција која ги држи сите ваши песни на дофат на раката. Едноставно кликнете на копчето Список за репродукција во долниот агол за да пристапите до сите ваши омилени мелодии без да го прекинувате работниот тек. И ако треба да ја прилагодите јачината на звукот, само кликнете на неа со глувчето - нема потреба да се движите низ менија или кратенки на тастатурата.

Верзијата 1.2 на Nicky's World Productions WindowsMediaPlayer Skin дури вклучува ажурирања што ги поправаат малите графички проблеми и обезбедуваат ажурирана веб-страница за контакт за корисниците на кои им е потребна поддршка или имаат прашања во врска со користењето на овој софтвер.

Важно е да се напомене дека иако оваа кожа првично беше брендирана под "Nicky's World Productions", тие оттогаш се ребрендираа како http://x-dimension.net. Значи, ако барате поддршка или ажурирања, не заборавајте да ја посетите нивната нова веб-страница.

Севкупно, Nicky's World Productions WindowsMediaPlayer Skin е одличен избор за секој кој сака пофункционално и рационализирано искуство со медиа плеер на нивниот компјутер. Без разлика дали сте зафатен професионалец кој има потреба од брз пристап до музика додека работи или само некој кој сака подобар начин да ужива во своите омилени мелодии, оваа кожа има се што ви треба и повеќе!

Преглед

Nicky's World Productions Windows Media Player Skin нуди алтернатива на благиот изглед поврзан со музичкиот плеер. Оваа забавна кожа ја рационализира популарната медиумска програма.

Интерфејсот на програмата ќе биде прилично едноставен за совладување за секој кој претходно управувал со Windows Media Player. Сите нормални командни копчиња се таму, иако менувањето на албумите или гледањето која песна се репродуцира бара од корисниците да се вратат назад во Целосниот режим на програмата. Бидејќи ова е само скин, нема датотека за помош што ќе ве води. Кожата во основа ги презема основните функции на Media Player и ги смалува на мала црвена и црна лента што корисниците можат да ја сокријат насекаде на работната површина. Оттука, корисниците можат да застанат, репродуцираат, паузираат, прескокнуваат и да ја прилагодат јачината на звукот на што и да се репродуцира. Мала лента за тајминг се движи заедно со песната, дозволувајќи им на корисниците да премотуваат назад или напред, но не го обезбедува времето на извршување. Иако е многу основна, оваа програма прави добра работа за практично криење на Windows Media Player. Кожата не дава никакви посебни карактеристики, што не му наштети на производот. Сепак, би сакале малку простор посветен на изведувачот, песната и времето на трчање.

Иако всушност може премногу да ги намали опциите, овој намален бесплатен скин за Windows Media Player е одличен избор за корисниците кои сакаат да заштедат простор.

Целосни спецификации
Издавач Nicky's World Productions
Страница на издавачи http://x-dimension.net
Датум на издавање 2008-11-07
Датум на додавање 2009-01-15
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows Media Player
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12035

Comments: