Adobe Technical Communication Suite

Adobe Technical Communication Suite 2

Опис

Дали барате целосно решение за автор, управување и објавување технички информации? Не гледајте подалеку од Adobe Technical Communication Suite. Овој софтвер е дизајниран специјално за програмери и технички писатели кои треба да креираат интерактивна содржина како што се книги, системи за онлајн помош, бази на знаење, интерактивни модули за обука и содржина за е-учење.

Со Adobe Technical Communication Suite, можете лесно да креирате содржина од еден извор што може да се објави на повеќе платформи и формати, вклучувајќи XML, XHTML, Adobe PDF датотеки, Adobe AIR траење и многу други. Ова значи дека вашата содржина ќе биде достапна на широк опсег на уреди, вклучувајќи десктоп компјутери, лаптопи, таблети и паметни телефони.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да интегрира богати медиуми како што се 3D модели и Adobe Captivate демо снимки во вашата техничка документација. Ова им олеснува на корисниците да ги разберат сложените концепти обезбедувајќи им визуелни помагала кои истовремено се привлечни и информативни.

Покрај неговите моќни способности за пишување, Adobe Technical Communication Suite вклучува и интеграција со други популарни апликации како Photoshop CS4 за обработка на слики и Acrobat 9 Pro Extended за ефикасни работни процеси за прегледување базирани на PDF. Овие карактеристики ја олеснуваат соработката со другите членови на тимот на вашите проекти, истовремено обезбедувајќи дека вашиот конечен резултат е со највисок квалитет.

Друга предност на користењето на Adobe Technical Communication Suite се неговите нови функции за интеграција кои не се достапни ако ги купувате апликациите одделно. Овие карактеристики вклучуваат подобрени алатки за соработка кои им овозможуваат на членовите на тимот да работат заедно поефикасно со споделување датотеки во реално време.

Генерално, ако барате сеопфатно решение за креирање техничка документација, тогаш не гледајте подалеку од Adobe Technical Communication Suite. Со своите моќни способности за пишување во комбинација со беспрекорна интеграција со други популарни апликации како Photoshop CS4 и Acrobat 9 Pro Extended - овој софтвер има сè што ви е потребно за да креирате висококвалитетна техничка документација брзо и лесно!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2009-01-19
Датум на додавање 2009-01-19
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Упатства за програмери
Верзија 2
Барања за ОС Windows XP/Vista
Барања Windows XP/Vista
Цена $1899
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 823

Comments: