Affiliate Paymaster

Affiliate Paymaster 4.0

Windows / EnthWave Media / 1971 / Целосни спецификации
Опис

Affiliate Paymaster: Крајното решение за плаќања за придружни програми

Ако водите партнерска програма, знаете колку е важно да ги плаќате вашите соработници навреме и прецизно. Сепак, процесот на плаќање може да биде застрашувачка задача, особено ако имате голем број филијали. Ова е местото каде што доаѓа Affiliate Paymaster - моќен деловен софтвер кој го автоматизира процесот на плаќање за вас.

Affiliate Paymaster е дизајниран да ви го олесни животот со рационализирање на процесот на плаќање и намалување на шансите за скапи грешки. Со овој софтвер, можете лесно да плаќате до вашите партнери со само неколку кликања. Без разлика дали треба да платите еден партнер или стотици, Affiliate Paymaster ве покрива.

Една од најголемите предности на користењето на Affiliate Paymaster е тоа што беспрекорно се интегрира со системот за масовно плаќање на PayPal. Ова значи дека извршувањето на повеќекратни плаќања одеднаш станува без напор и без проблеми. Повеќе не треба да се грижите за рачно испраќање плаќања еден по еден или за справување со комплицирани технички процеси.

Друга одлична карактеристика на Affiliate Paymaster е нејзиниот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, овој софтвер го олеснува користењето на сите без претходно искуство или обука. Интуитивниот дизајн гарантира дека дури и почетниците можат да се движат низ софтверот без напор.

Affiliate Paymaster нуди и напредни функции како што се приспособливи шаблони за плаќање и детални опции за известување кои им овозможуваат на корисниците лесно да ја следат нивната историја на плаќања. Дополнително, овој деловен софтвер обезбедува поддршка за повеќе валути, така што корисниците од целиот свет можат да имаат корист од неговите можности.

Накратко, еве неколку клучни придобивки од користењето на Affiliate Paymaster:

- Ги автоматизира плаќањата на придружните програми

- Беспрекорно се интегрира со системот за масовно плаќање на PayPal

- Кориснички интерфејс

- Приспособливи шаблони за плаќање

- Детални опции за известување

- Поддршка за повеќе валути

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со плаќањата на вашата придружна програма притоа заштедувајќи време и намалувајќи ги грешките - не гледајте подалеку од Affiliate Paymaster!

Целосни спецификации
Издавач EnthWave Media
Страница на издавачи http://www.enthwavemedia.com
Датум на издавање 2009-03-01
Датум на додавање 2009-03-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за мал бизнис
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 2000/XP/Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1971

Comments: