Adobe Universal PostScript Printer Driver

Adobe Universal PostScript Printer Driver 4.2.6 (4/30/99)

Windows / Adobe Systems / 273443 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен начин за печатење документи од вашите апликации на Windows, двигателот за печатач Adobe Universal PostScript е одличен избор. Овој сет на двигатели ви овозможува да печатите на кој било печатач што вклучува Adobe PostScript Level 2 или Adobe PostScript 3, што го прави разноврсно и флексибилно решение за сите ваши потреби за печатење.

Една од клучните придобивки на овој драјвер е неговата компатибилност со широк опсег на печатачи. Без разлика дали користите постар модел или понов уред, драјверот за печатач Adobe Universal PostScript може да ви помогне да ја завршите работата. Сепак, важно е да се напомене дека оваа верзија на двигателот не работи со уредите на PostScript Level 1, затоа не заборавајте да ги проверите спецификациите на вашиот печатач пред да го преземете.

Друга предност на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер, тој беспрекорно се интегрира со вашите постоечки Windows апликации и ви овозможува брзо и лесно да печатите документи. Нема да морате да се грижите за комплицираните процеси на поставување или збунувачките опции за конфигурација - едноставно изберете „AdobePS“ како двигател на печатачот и започнете со печатење.

Покрај неговата основна функционалност како двигател за печатач, двигателот за печатач Adobe Universal PostScript вклучува и неколку напредни функции кои можат да помогнат да се подобри вашето искуство со печатење. На пример, поддржува сопствени големини на хартија и резолуција до 2400 dpi, што ви дава поголема контрола врз тоа како се печатат вашите документи.

Севкупно, ако барате сигурен и разновиден начин за печатење од апликации на Windows користејќи технологија Adobe PostScript, двигателот за печатач Adobe Universal PostScript е одличен избор. Со својот широк опсег на опции за компатибилност и кориснички интерфејс, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за печатење со леснотија.

Клучни карактеристики:

- Овозможува печатење од апликации на Windows

- Компатибилен со печатачи кои вклучуваат Adobe Postscript Ниво 2 или 3

- Не работи со постскрипт на ниво 1 уреди

- Лесен за користење интерфејс

- Поддржува сопствени големини на хартија

- Резолуција до 2400 dpi

Компатибилност:

Драјверот за печатач Adobe Universal Postscript е компатибилен со повеќето верзии на Microsoft Windows, вклучувајќи ги Windows XP (32-битни), Vista (32-bit), Windows Server 2003 (32-bit), Server 2008 (32-bit) и Server R2 ( 64-битни). Може да работи и на други верзии, но не е тестиран од нашиот тим.

Инсталација:

Инсталирањето на софтверот е лесно; едноставно преземете ја датотеката за инсталирање од нашата веб-локација и стартувајте ја на вашиот компјутер. Следете ги инструкциите по редослед додека инсталацијата не заврши успешно.

Заклучок:

Како заклучок, универзалниот двигател за постскрипт печатач на Adobe им овозможува на корисниците на кои им требаат висококвалитетни отпечатоци со големи брзини без да се загрози квалитетот. Софтверот нуди многу функции како што се поддршка за сопствени големини на хартија, резолуции до 2400 dpi и компатибилност со различни оперативни системи Windows. Пријателскиот интерфејс ја прави инсталацијата лесна и обезбедува беспрекорна интеграција во постоечките работни текови на апликации за Windows.

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2009-03-25
Датум на додавање 2009-03-25
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 4.2.6 (4/30/99)
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 44
Вкупно преземања 273443

Comments: