Pop-Up Stopper Professional

Pop-Up Stopper Professional 1.8.1000

Опис

Pop-Up Stopper Professional е моќен безбедносен софтвер кој им обезбедува на корисниците врвна заштита од досадни скокачки реклами и датотеки за следење. Со својата напредна технологија, овој блокатор на реклами може да ги блокира сите скокачки прозорци во секој прелистувач на секоја интернет конекција, што го прави единствениот блокатор на реклами што некогаш ќе ви треба.

Без разлика дали користите AOL, MSN, Netscape, Internet Explorer, SBCYahoo!, WMConnect, Opera или кој било друг прелистувач таму, Pop-Up Stopper Professional ве покрива. Брзо ги затвора pop-up и pop-under рекламите во сите прелистувачи за да се осигура дека вашето прелистување е непречено и непречено.

Една од најимпресивните карактеристики на Pop-Up Stopper Professional е неговата способност да презема бесплатни ажурирања. Ова значи дека секогаш ќе имате пристап до најновата верзија на софтверот со нови функции и подобрени перформанси.

Покрај блокирањето на скокачките прозорци, Pop-Up Stopper Professional исто така им овозможува на корисниците да чистат и управуваат со колачиња во секој прелистувач од една едноставна алатка. Можете да ја отстраните историјата на прелистувачот и кешот, како и чистите датотеки index.dat за посебни корисници и најавувања.

Технологијата на Panicware им овозможува на корисниците да дозволат скокачки прозорци од одредени веб-локации додека сè уште ги блокираат несаканите. Оваа функција осигурува дека важните известувања или предупредувања не се пропуштаат, а сепак одржува високо ниво на безбедност од злонамерни реклами.

Друга придобивка од користењето на Pop-Up Stopper Professional е тоа што помага да се зачува пропусниот опсег со блокирање на скокачките прозорци пред да се вчитаат. Ова значи дека вашата интернет конекција ќе биде побрза бидејќи помалку ресурси се трошат од несакани реклами.

Генерално, Pop-Up Stopper Professional е суштинска алатка за секој кој сака безбедно искуство со прелистување без да биде бомбардиран од досадни реклами. Неговите напредни карактеристики го прават да се издвојува од другите блокатори на реклами на пазарот денес. Пробајте го денес и видете колку вашето онлајн искуство може да биде полесно!

Целосни спецификации
Издавач Panicware
Страница на издавачи http://www.panicware.com
Датум на издавање 2009-04-02
Датум на додавање 2009-04-02
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за блокирање скокачки прозорци
Верзија 1.8.1000
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 429960

Comments: