Dimensions Window Media Player Skin

Dimensions Window Media Player Skin 1.0

Windows / Nicky's World Productions / 6464 / Целосни спецификации
Опис

Dimensions Window Media Player Skin е софтвер кој мора да го има секој што редовно користи Windows Media Player. Овој софтвер е дизајниран да одговори на некои од недостатоците на класичниот Windows Media Player, што го прави попријателски и функционален за корисниците.

Еден од најголемите проблеми со класичниот Windows Media Player е тоа што може да биде наметлив во работната средина. Кога е минимизиран до лентата со задачи, нема функционалност и може да го натрупа вашиот работен простор. Dimensions WMP го решава овој проблем со тоа што ви дозволува да го држите поставен на самиот врв на екранот, каде што нема да се меша со другите прозорци.

Покрај практичното поставување на вашиот екран, Dimensions WMP доаѓа во комплет со две скинови кои ви даваат уште поголема контрола врз тоа како изгледа и функционира. Можете да изберете помеѓу елегантна црна кожа или живописна сина кожа, во зависност од вашите лични преференции.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата функција за паѓачка листа за репродукција. Со само еден клик, можете да пристапите до сите ваши песни и плејлисти од самиот плеер. Ова го олеснува префрлањето помеѓу различни песни или креирањето сопствени листи за репродукција без да мора да се движите низ повеќе прозорци.

Друга одлична карактеристика на Dimensions WMP е неговата способност да остане на врвот на другите прозорци додека сепак ви овозможува да комуницирате со нив по потреба. Ова значи дека можете да внимавате на она што се репродуцира без да мора постојано да се префрлате напред-назад помеѓу различни апликации.

Се разбира, ниту еден медиа плеер нема да биде комплетен без основните контроли за репродукција, како што се прилагодување на јачината на звукот и прескокнување на песни. Dimensions WMP ги има и овие карактеристики - тие се погодно лоцирани веднаш до вашите прсти за да не треба да губите време барајќи ги кога ви се најпотребни.

Генерално, ако барате лесен за користење медиа плеер кој нема да ви се попречи додека работите или прелистувате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од Dimensions Window Media Player Skin!

Целосни спецификации
Издавач Nicky's World Productions
Страница на издавачи http://x-dimension.net
Датум на издавање 2009-04-11
Датум на додавање 2009-04-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows Me/NT/2000/XP/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6464

Comments: