Caledos Automatic Wallpaper Changer

Caledos Automatic Wallpaper Changer 6.5.6

Опис

Caledos Automatic Wallpaper Changer е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да ги менувате тапетите на работната површина толку често колку што сакате. Оваа мала, но ефикасна апликација е дизајнирана да го подобри вашето искуство на работната површина, обезбедувајќи ви широк опсег на опции за прилагодување.

Со Caledos Automatic Wallpaper Changer, можете да изберете од различни формати на датотеки, вклучувајќи TIF, GIF, PNG, JPG и BMP. Ова значи дека без разлика каков тип на слика или позадина имате на вашиот компјутер, овој софтвер може лесно да се справи со тоа.

Една од најдобрите карактеристики на Caledos Automatic Wallpaper Changer е неговата способност да ги менува тапетите на секое најавување. Ова значи дека секогаш кога ќе се најавите на вашиот компјутер, софтверот автоматски ќе ја менува вашата позадина според поставките што сте ги избрале.

Покрај оваа функција, Caledos Automatic Wallpaper Changer исто така ви овозможува да поставувате автоматски промени на тапетите во одредени интервали. Можете да изберете од менување на тапети секоја минута до секој месец, во зависност од тоа колку често сакате да се освежува позадината на вашата работна површина.

Интерфејсот за Caledos Automatic Wallpaper Changer е ненападен и доаѓа со икона за фиока за лесен пристап. Волшебникот за прв пат го прави едноставно и за почетниците да започнат брзо и лесно.

Ако во било кој момент од времето во текот на денот или ноќта, ако има слика или позадина што ви го привлекува вниманието и би сакале веднаш да биде ваша нова позадина, тогаш не грижете се! Со функцијата „промени сега“ достапна во самиот софтвер, им овозможува на корисниците како вас, кои секогаш бараат нешто ново и свежо, да го сторат тоа без да чекаат до следното најавување или закажан интервал!

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви овозможи лесно да го приспособите искуството на работната површина, тогаш не гледајте подалеку од Caledos Automatic Wallpaper Changer!

Целосни спецификации
Издавач CaledosLAB
Страница на издавачи http://www.caledos.com
Датум на издавање 2009-06-06
Датум на додавање 2009-06-06
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 6.5.6
Барања за ОС Windows 7 32-bit/64-bit, Windows XP/Vista/Server 2008
Барања Windows XP/2003 Server/Vista/2008 Server, Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 47131

Comments: