Free Midi Karaoke Player

Free Midi Karaoke Player 10.0

Опис

Бесплатниот Midi Karaoke Player е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да репродуцирате MIDI или караоке датотеки. Овој софтвер е дизајниран да биде лесен и едноставен за користење, што го прави единствениот софтвер што ќе ви треба за репродукција на одлични караоке песни. Со бесплатниот миди караоке плеер, можете да ги вчитате вашите омилени караоке песни и да започнете да пеете за кратко време.

Една од најдобрите работи за бесплатниот Midi Karaoke Player е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран имајќи ја на ум едноставноста, па дури и ако не сте упатени во технологијата, ќе ви биде лесно да се движите. Сите основни функции се веднаш на вашите прсти, така што можете брзо да ги вчитате вашите омилени песни и да започнете да пеете.

Плеерот поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи MIDI, KAR, MP3+G и CDG датотеки. Ова значи дека без разлика каков тип на караоке патека имате при рака, бесплатниот Midi Karaoke Player ќе може да ја игра без никакви проблеми.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за прилагодување на темпото и висината на секоја песна. Ова значи дека ако песната не е баш во вашиот вокален опсег или ако е премногу брза или бавна за ваш вкус, можете лесно да направите прилагодувања додека не биде во ред.

Бесплатниот Midi Karaoke Player доаѓа и со вграден менаџер на плејлисти што ви овозможува да креирате сопствени листи за репродукција за сите ваши омилени песни. Можете да додавате песни од различни папки на вашиот компјутер или дури и да увезувате плејлисти од други медиа плеери како iTunes.

Покрај неговите импресивни способности за репродукција, бесплатниот Midi Karaoke Player вклучува и некои корисни алатки за управување со вашата музичка библиотека. На пример, постои опција за пребарување на стихови онлајн што го олеснува пронаоѓањето на зборовите за која било песна што не доаѓа со вграден текст.

Севкупно, бесплатниот Midi Karaoke Player е одличен избор за секој кој сака караоке и сака лесен за користење плеер кој ги поддржува сите популарни формати на датотеки. Без разлика дали организирате забава или само сакате малку време за соло пеење дома, овој софтвер има сè што ви треба за да започнете веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Gameroid
Страница на издавачи http://www.Gameroid.net
Датум на издавање 2009-06-05
Датум на додавање 2009-06-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 10.0
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 64661

Comments: