Auction Alert for eBay

Auction Alert for eBay 2.0

Windows / GetAuctionAlert.com / 22619 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано проверување на eBay за нови аукции и пропуштање на одлични зделки? Не гледајте подалеку од Auction Alert, деловниот софтвер кој ги автоматизира вашите пребарувања на eBay и ве известува кога се наведени нови, интересни аукции.

Со предупредување за аукција, никогаш повеќе нема да пропуштите зделка. Овој моќен софтвер ја презема работата за наоѓање нови аукции, аукции кои завршуваат наскоро, аукции во вашиот опсег на цени или аукции со купи-тоа-сега. Едноставно кажете му на Auction Alert што барате (до 20 различни пребарувања) и држете се додека ја врши целата напорна работа.

Auction Alert е совршен и за случајни купувачи и за сериозни колекционери. Без разлика дали барате ретки антиквитети или секојдневни предмети за домаќинството, овој софтвер ќе ви помогне да го најдете токму она што го барате по цена што одговара на вашиот буџет.

Една од клучните карактеристики на Auction Alert е неговата способност да следи повеќе сметки на eBay истовремено. Ова значи дека ако имате повеќе сметки (како што е една за купување и една за продажба), Предупредувањето за аукција може да ги следи сите ваши пребарувања низ сите сметки во реално време.

Покрај моќните можности за пребарување, Auction Alert нуди и голем број опции за приспособување кои ќе ви помогнат да го прилагодите вашето искуство на вашите специфични потреби. Можете да изберете колку често се испраќаат предупредувања (од секоја минута до еднаш дневно), да поставите приспособени известувања за звук, да ги филтрирате резултатите по категорија или рејтинг на продавачот и многу повеќе.

Но, можеби најдобро од сè е колку е лесен за користење. Дури и ако никогаш претходно не сте користеле деловен софтвер, започнувањето со Auction Alert е лесно благодарение на неговиот интуитивен интерфејс и корисни упатства.

Па зошто да чекаме? Започнете да ги автоматизирате вашите пребарувања на eBay уште денес со Аукциско предупредување - врвната алатка за тактните купувачи насекаде!

Целосни спецификации
Издавач GetAuctionAlert.com
Страница на издавачи http://www.getauctionalert.com
Датум на издавање 2009-06-22
Датум на додавање 2009-06-22
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22619

Comments: