ChoiceMail One

ChoiceMail One 5.300

Windows / DigiPortal Software / 178785 / Целосни спецификации
Опис

ChoiceMail One - Крајниот блокатор на спам за вашите комуникациски потреби

Дали сте уморни од примање безброј спам-мејлови секој ден? Дали сакате да има начин да ги филтрирате несаканите пораки без постојано да ги ажурирате вашите филтри? Не гледајте подалеку од ChoiceMail One, најдобриот блокатор на спам на пазарот денес.

Како лидер во категоријата софтвер за комуникации, ChoiceMail One се издвојува од своите конкуренти со користење на повеќе механизми за справување со непознати испраќачи. За разлика од другите производи за спречување спам кои се потпираат исклучиво на филтри за правила, кои мора постојано да ги управува и ажурира корисникот, ChoiceMail One има поинаков пристап.

DigiPortal, креаторите на ChoiceMail One, препознаа дека ниту еден метод не е целосно ефикасен за запирање на спам поради бескрајните нови трикови што ги користат спамерите. Како такви, тие развија систем кој им дава на корисниците целосна контрола врз тоа како се филтрира нивната е-пошта.

Со уникатната технологија „Challenge-Response“ на ChoiceMail One, од непознатите испраќачи се бара да го потврдат својот идентитет пред да може да се достави нивната порака. Ова осигурува дека само легитимните е-пошта ќе стигнат до вашето сандаче, додека несаканите пораки ги задржувате на заливот.

Но, она што го издвојува ChoiceMail One од другите системи за одговор на предизвиците е неговата флексибилност. Корисниците имаат целосна контрола врз тоа како сакаат нивниот систем да се постави. Можете да изберете помеѓу три различни нивоа на заштита: Основна заштита (која ги блокира сите непознати испраќачи), Подобрена заштита (која им овозможува на познатите испраќачи и на оние кои ќе поминат тест за одговор на предизвикот) или Максимална заштита (која дозволува само познати испраќачи).

Покрај неговите моќни способности за филтрирање, ChoiceMail One нуди и неколку други функции дизајнирани да го подобрат вашето комуникациско искуство:

- Приспособливи пораки за предизвик: можете да ја персонализирате пораката испратена до непознати испраќачи кога тие се обидуваат да контактираат со вас.

- Бела листа: можете да додадете доверливи контакти или домени, така што нивните пораки секогаш се провлекуваат.

- Црн список: можете да блокирате одредени адреси на е-пошта или домени да не стигнат до вашето сандаче.

- Режим за автоматско учење: оваа функција автоматски додава познати контакти и домени како доверливи, така што идните пораки не се оспоруваат.

ChoiceMail One е компатибилен со сите главни клиенти за е-пошта, вклучувајќи ги Microsoft Outlook и Mozilla Thunderbird. Исто така, работи беспрекорно со популарните веб-пошта услуги како Gmail и Yahoo! Пошта.

Па зошто да изберете ChoiceMail One наместо други блокатори на спам? За почеток, тој е неверојатно лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен интерфејс и приспособливите поставки. Плус, тој е поддржан од тим за поддршка на клиенти од светска класа на DigiPortal кој е достапен 24/7 доколку ви треба помош.

Но, можеби најважно од сè - тоа едноставно функционира! Со оглед на тоа што илјадници задоволни клиенти ширум светот го користат секој ден како нивно главно решение за блокирање на несакани е-пошта - не е ли време да го пробате ChoiceMail One?

Како заклучок - ако барате ефикасен начин за борба против спам без постојано да управувате со филтри или да се грижите за лажни позитиви - тогаш не гледајте подалеку од ChoiceMail One! Со својата напредна технологија за филтрирање и флексибилни опции за поставки - овој софтвер има се што ви треба за да го одржувате вашето сандаче чисто и без неред!

Целосни спецификации
Издавач DigiPortal Software
Страница на издавачи http://www.digiportal.com/
Датум на издавање 2009-07-05
Датум на додавање 2009-07-05
Категорија Комуникации
Под категорија Филтри за несакана пошта
Верзија 5.300
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 178785

Comments: