Keycode Finder

Keycode Finder 1.0

Windows / Swindon Website Design / 2967 / Целосни спецификации
Опис

Keycode Finder е моќна алатка за развивачи која ви овозможува лесно да го пронајдете кодот на тастатурата и да го смените кодот за кое било копче од тастатурата. Без разлика дали работите на софтверски проект или само треба да решите проблеми со вашата тастатура, Keycode Finder го олеснува добивањето на информациите што ви се потребни.

Со својот едноставен и интуитивен интерфејс, Keycode Finder е лесен за користење и за почетници и за искусни програмери. Едноставно внесете кој било знак во отвореното поле за текст и Keycode Finder веднаш ќе го прикаже соодветниот код на тастатурата и кодот за смена за тој клуч.

Но, тоа не е сè – Пронаоѓачот на копчиња, исто така, поддржува напредни или мултимедијални тастатури, што ви овозможува да го дознаете кодот на копчињата за уште повеќе копчиња. Ова го прави суштинска алатка за секој кој треба да работи со специјализирани тастатури или влезни уреди.

Една од одличните работи за Пронаоѓач на клучни кодови е неговата разновидност. Може да се користи во различни различни контексти, од проекти за развој на софтвер до решавање проблеми со хардверски проблеми. И бидејќи е толку лесен за користење, не ви треба посебно техничко знаење или обука за да започнете.

Друга предност на користењето на Keycode Finder е тоа што може да ви заштеди време и напор кога работите на сложени проекти. Наместо рачно да го барате секој поединечен клучен код или код за смена, можете едноставно да ги внесете вашите знаци во полето за текст и да дозволите Пронаоѓач на клучеви да ја заврши целата работа за вас.

Севкупно, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за програмери која може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек и да ви го олесни животот, тогаш не гледајте подалеку од Keycode Finder. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане незаменлив дел од вашиот пакет со алатки за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Swindon Website Design
Страница на издавачи http://www.pjncomputersolutions.com
Датум на издавање 2009-07-13
Датум на додавање 2009-07-20
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Упатства за програмери
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 98/Me/2000/XP/Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2967

Comments: