MP3 to Ringtone Gold

MP3 to Ringtone Gold 8.7

Windows / AnMing Soft / 1542944 / Целосни спецификации
Опис

MP3 To Ringtone Gold е моќен и лесен за употреба конвертор на рингтонови кој ви овозможува да ги конвертирате вашите омилени MP3, WMA, AMR, WAV, OGG и CD песни во формат на рингтонови. Со овој софтвер, можете да креирате сопствени мелодии за вашиот мобилен телефон или да ги префрлите на вашиот iPhone.

Овој софтвер е совршен за секој кој сака да го персонализира својот мобилен телефон со уникатни мелодии. Без разлика дали сакате да користите песна од вашиот омилен изведувач или да креирате прилагоден рингтон од почеток, MP3 To Ringtone Gold го олеснува тоа.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да рипува повеќе аудио ЦД-а одеднаш. Ова значи дека можете брзо и лесно да ги конвертирате сите ваши омилени песни во формат на рингтон без да мора да ја правите секоја поединечно.

Покрај неговите можности за рипување ЦД, MP3 To Ringtone Gold функционира и како менувач на MP3 за вашиот мобилен телефон. Ова значи дека можете да зачувате кој било дел од вашите омилени MP3 или ЦД-а како рингтон без да заземате премногу простор во меморијата на вашиот телефон.

Со поддршка за функционалност за влечење и пуштање (mp3), создавањето на сопствени мелодии никогаш не било полесно. Едноставно изберете ја песната или аудиодатотеката што сакате да ја користите како тон на ѕвонење и повлечете ја во интерфејсот на софтверот. Оттаму, можете да ја уредувате датотеката по потреба пред да ја зачувате во саканиот формат.

MP3 To Ringtone Gold поддржува неколку различни формати, вклучувајќи m4r, mmf, amr, mp3, wav и qcp. Ова им дава на корисниците многу опции кога станува збор за изборот на вистинскиот формат за нивниот специфичен уред.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот онлајн испраќач на рингтонови што им овозможува на корисниците да ги испраќаат своите новосоздадени мелодии директно од нивниот компјутер на нивниот мобилен телефон без да мора да поминат низ какви било дополнителни чекори.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени мелодии, тогаш не гледајте подалеку од MP3 To Ringtone Gold. Со својот интуитивен интерфејс и широк спектар на функции и способности - вклучувајќи ја и функционалноста за рипување ЦД - овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за персонализирање на вашиот мобилен уред со уникатни тонови на ѕвонење!

Целосни спецификации
Издавач AnMing Soft
Страница на издавачи http://www.freeyoutubedownloader.com
Датум на издавање 2009-09-07
Датум на додавање 2009-09-07
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 8.7
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1542944

Comments: