DrawPad Free Graphics and Logo Design Software

DrawPad Free Graphics and Logo Design Software 8.34

Опис

Софтверот за бесплатна графика и дизајн на лого DrawPad е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да креирате неверојатни графики и логоа. Без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате, оваа бесплатна програма има се што ви треба за да ги оживеете вашите идеи.

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на алатки, DrawPad го олеснува создавањето прекрасни дизајни од нула. Програмата содржи алатки за цртање со молив и четка, како и растерски и векторски слики за создавање сложени графики. Можете исто така да додавате слоеви на слики за недеструктивно уредување, што ќе ви овозможи да експериментирате со различни ефекти без да ја изгубите вашата оригинална работа.

Една од најистакнатите карактеристики на DrawPad е неговата способност да додава ефекти како откос и сенки. Овие ефекти можат да им дадат на вашите дизајни професионален изглед што ќе ги направи да се издвојат од толпата. И со поддршка за формати png, jpg, gif, pdf и svg, можете лесно да ги извезувате вашите креации во формат кој најдобро одговара за вашите потреби.

Без разлика дали сакате да креирате банер реклами, покани, слики или било што друго помеѓу - DrawPad ве покрива. Со својот широк опсег на функции за уредување, вклучувајќи сечење, ротирање промена на големината и превртување - нема ограничување за тоа какви креативни проекти можете да преземете.

Но, можеби една од најдобрите работи за DrawPad е тоа што е потполно бесплатен! Тоа значи дека секој може да го преземе денес без да се грижи за какви било скриени трошоци или такси. Значи, ако барате лесен-за-користлив софтвер за графички дизајн кој нема да ви ги уништи парите - не гледајте подалеку од софтверот за бесплатна графика и дизајн на лого DrawPad!

Клучни карактеристики:

- Алатки за моливи и четки: креирајте прекрасни дизајни користејќи алатки за моливи и четки.

- Растерски и векторски слики: користете растерски и векторски слики заедно.

- Слоеви на слика: Додајте слоеви на слики за недеструктивно уредување.

- Ефекти: Лесно додајте косини и сенки.

- Формати за извоз: Поддржува формати png, jpg, gif, pdf и svg

- Карактеристики за уредување: отсекување, ротирање на превртување со промена на големината

- Целосно бесплатно!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 8.34
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 5346

Comments: