Express Invoice Professional

Express Invoice Professional 9.30

Windows / NCH Software / 249881 / Целосни спецификации
Опис

Express Invoice Professional е моќен софтвер за наплата дизајниран да им помогне на бизнисите да управуваат со нивните сметки на клиенти, понуди, нарачки, наплата, фактурирање и плаќања. Со својот кориснички интерфејс и онлајн конзола, повеќе корисници лесно можат да креираат фактури, извештаи и да применуваат плаќања за наплата од нивниот веб-прелистувач.

Овој софтвер е совршен за мали и средни бизниси на кои им треба ефикасен начин за управување со нивните финансии. Експресната фактура ви овозможува да креирате шаблони на повторливи фактури за тековни услуги и да се поврзете до портали за кредитни картички за лесно да ги обработувате плаќањата за стоки и услуги. Исто така, вклучува голем број стандардни извештаи како што се неплатени сметки, плаќања, продавач, сметководствени и извештаи за наплата.

Една од клучните карактеристики на Express Invoice е неговата способност да зачувува и испраќа фактури од апликацијата по факс или е-пошта. Ова заштедува време со елиминирање на потребата за рачни процеси на фактурирање. Дополнително, информациите за клиентите може да се зачуваат и складираат во системот за да може брзо и лесно да се наплаќаат повеќе бизниси.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот безбеден далечински пристап преку мобилни уреди. Ова значи дека можете да пристапите до вашите податоци од каде било во секое време користејќи го вашиот паметен телефон или таблет уред.

Онлајн пристапот е достапен за повеќе корисници безбедно да се поврзат со податоци и да креираат извештаи, фактурирање и да применуваат плаќања за наплата. Ова им олеснува на тимовите кои работат од далечина или на различни локации да соработуваат на проекти без да се грижат за безбедносните проблеми на податоците.

Експресната фактура вклучува и функција за автоматско изводи за наплата која испраќа изводи директно до клиентите со задоцнети плаќања. Ова им помага на бизнисите да останат на врвот на нивните финансии со тоа што ќе се осигури дека сите неподмирени долгови се платени навреме.

Покрај овие карактеристики, Express Invoice нуди низа опции за приспособување, вклучувајќи нови однапред дизајнирани шаблони или создавање на сопствени опции за стилизирање на фактурата што ви дава контрола врз стиловите на текстот на распоредот на боите итн. до повеќекратни даночни стапки, приспособете го фактурирањето по потреба, поставките за испраќање е-пошта SMTP вклучуваат Secure Socket Layer (SSL).

Overall Express Invoice Professional обезбедува одлично решение за ефикасно управување со деловните финансии, притоа заштедувајќи време преку процесите на автоматизација како што се потсетници за автоматско испраќање изводи за фактури итн., што го прави полесно од кога било досега!

Преглед

Express Invoice е алатка за креирање фактури и управување со сметки за малите бизниси. Неговиот едноставен распоред и корисни опции го прават одлична програма за следење на финансиите.

Откривме дека програмата е моментална покана, со неговите функции јасно означени и корисни упатства на екранот се појавуваат на патот за да се изразат кои податоци каде треба да се стават. Успеавме брзо да ја пополниме базата на податоци за клиенти со сите информации за наплата, да го изградиме нашиот магацин на продажни артикли од нула и да ги примениме двата од овие аспекти за креирање фактура. Бевме задоволни од професионалниот и високо читлив изглед на нашите фактури. Тие беа совршени за печатење и вклучително со продажба. Програмата нуди и едноставни алатки за креирање понуди и формулари за нарачки, кои имаат ист основен изглед како и фактурата. Експрес фактура, исто така, обезбеди обемна функција за извршување на извештаи. Овде би можеле да ги погледнеме ненаплатените плаќања, тековниот инвентар и многу повеќе.

Express Invoice е бесплатна програма. Доаѓа како компресирана датотека, инсталира икони на работната површина без дозвола и остава папки по деинсталирањето. Ја сакавме едноставноста на програмата и ја препорачуваме.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-04-04
Датум на додавање 2022-04-04
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 9.30
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 249881

Comments: