iPhone Ringtone Maker

iPhone Ringtone Maker 3.0.25

Опис

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот iPhone? Дали сакате да го приспособите вашиот рингтон со вашата омилена песна или аудио клип? Не гледајте подалеку од iPhone Ringtone Maker, брз и лесен начин да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone.

Со iPhone Ringtone Maker, можете да скратите која било влезна музичка датотека за да рипувате кој било смешен аудио клип со поставување на времето за почеток и крај. Ова значи дека можете да го изберете само делот од песната или аудио клипот што го сакате како тон на ѕвонење, без да треба да користите посебна алатка за уредување. Плус, префрлањето на рингтонот на вашиот iPhone е автоматско - нема потреба од iTunes! Се разбира, ако претпочитате да користите iTunes, таа опција е исто така достапна.

iPhone Ringtone Maker поддржува создавање мелодии од широк спектар на музички датотеки во вашата библиотека. Без разлика дали тоа е формат mp3, wav, ogg, aac, m4a, ra или wma - овој софтвер ве опфати. Дополнително, поддржува дури и создавање мелодии од песни купени во продавницата iTunes! И ако има одредена песна или аудио клип на YouTube што ве привлекува - не грижете се! Овој софтвер исто така поддржува создавање мелодии од веб-страниците на YouTube.

Но, што е со претходно слушање пред создавање? Воопшто нема проблем! Има дури и вграден музички плеер за да можете да слушате пред да донесете конечни одлуки за тоа кој дел од аудио датотека ќе стане вашиот нов рингтон.

И можеби најдобро од сè - овој софтвер е исклучително лесен за користење. Дури и ако технологијата навистина не е „ваша работа“, бидете уверени дека со својот кориснички интерфејс и едноставни упатства - секој може да создаде свој сопствен рингтон за само неколку минути!

Конечно - поддршката за сите уреди на iPhone значи дека без разлика кој модел на телефон го имате (или на кој може да го надградите во иднина), овој софтвер ќе работи беспрекорно со него. И со доживотните надградби вклучени бесплатно - никогаш немало полесен начин за приспособување и персонализирање на еден од нашите најкористени уреди: нашите телефони!

Накратко: ако персонализирањето и приспособувањето на секој аспект од нашите животи е важно (и да се соочиме со тоа - кој не сака да има нешто уникатно?), тогаш зошто да не започнете со нешто едноставно како рингтонот на нашиот телефон? Со леснотијата за користење и широкиот опсег на способности - вклучувајќи поддршка за повеќе формати на датотеки и извори - iPhone Ringtone Maker го прави прилагодувањето брзо и забавно!

Целосни спецификации
Издавач rtisoft
Страница на издавачи http://www.ringtonetoiphone.com
Датум на издавање 2009-09-13
Датум на додавање 2009-09-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 3.0.25
Барања за ОС Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $14.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 23228

Comments: