Express Zip Plus Edition

Express Zip Plus Edition 9.14

Windows / NCH Software / 11020 / Целосни спецификации
Опис

Express Zip Plus Edition од NCH Software е моќна алатка за архивирање и компресија која ви овозможува лесно да креирате, уредувате, управувате и извлекувате зипувани датотеки и папки. Без разлика дали треба да ги компресирате датотеките за пренос на е-пошта или да архивирате податоци користејќи помалку простор на дискот кога правите резервна копија на информации, Express Zip Plus Edition ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, Express Zip Plus Edition е една од најстабилните, најлесни за употреба достапни алатки за архивирање и компресија на датотеки. Тој нуди широк опсег на опции за креирање архиви во различни формати како што се ZIP, RAR, 7Z и повеќе.

Една од клучните придобивки од користењето на Express Zip Plus Edition е неговата способност да го намали просторот на датотеките потребни со зипирање на големи датотеки пред да ги испратите до семејството, пријателите, соработниците или клиентите. Ова може да биде особено корисно кога работите со големи мултимедијални датотеки како што се видеа или слики со висока резолуција кои можат да заземат многу простор за складирање.

Покрај неговите способности за компресија, Express Zip Plus Edition исто така ви овозможува да ги шифрирате вашите архиви со заштита со лозинка за дополнителна безбедност. Ова осигурува дека само овластени корисници можат да пристапат до вашите чувствителни податоци.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да дели големи архиви на помали делови за полесно споделување или складирање на повеќе уреди. Можете исто така да креирате архиви кои сами се вадат за кои не е потребен дополнителен софтвер за екстракција.

Express Zip Plus Edition поддржува функционалност за влечење и спуштање што го олеснува додавањето датотеки или папки од вашиот компјутер директно во интерфејсот на програмата. Можете исто така да ја користите вградената функција за пребарување за брзо лоцирање на одредени датотеки во архивата.

Генерално, ако барате сигурна алатка за архивирање и компресија која нуди напредни функции без да биде премногу комплицирана или тешка за употреба, тогаш не гледајте подалеку од Express Zip Plus Edition од NCH Software. Со својот кориснички интерфејс и сеопфатниот сет на функции, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за управување со датотеки!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 9.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 11020

Comments: