Torrent Episode Downloader

Torrent Episode Downloader 0.971

Опис

Torrent Episode Downloader е моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесно да ги преземате вашите омилени ТВ серии. Со овој софтвер, можете да ги додадете вашите претпочитани ТВ-серии и тој автоматски ќе презема торенти од нови епизоди веднаш штом ќе станат достапни.

Овој софтвер е дизајниран да го направи процесот на преземање ТВ емисии многу полесен и поудобен. Ја елиминира потребата за рачно пребарување и преземање на секоја епизода, што може да одземе време и фрустрира. Со Torrent Episode Downloader, можете да седите и да се опуштите додека софтверот ја врши целата работа за вас.

Една од клучните карактеристики на Torrent Episode Downloader е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, што им го олеснува навигацијата низ неговите различни функции дури и почетниците. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза за да го користите овој софтвер – едноставно инсталирајте го на вашиот компјутер, додајте ги омилените ТВ-серии и оставете го да си ја заврши работата.

Друга одлична карактеристика на Torrent Episode Downloader е неговата способност автоматски да презема нови епизоди веднаш штом ќе станат достапни. Ова значи дека не мора постојано да проверувате дали има ажурирања или рачно да барате нови епизоди - за сè се грижи самиот софтвер.

Покрај овие функции, Torrent Episode Downloader нуди и низа опции за приспособување кои ви овозможуваат да го приспособите софтверот според вашите преференции. На пример, можете да изберете кои торент-страници ќе ги користи програмата кога бара нови епизоди или да поставувате автоматски преземања врз основа на специфични критериуми како што се големината на датотеката или квалитетот на видеото.

Севкупно, ако сте љубител на ТВ емисии и сакате лесен начин да бидете во тек со сите ваши омилени без да поминувате часови за рачно преземање на секоја епизода, тогаш Torrent Episode Downloader дефинитивно вреди да се провери. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со моќните функции за автоматизација го прави еден од најдобрите интернет софтвери достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Ted
Страница на издавачи http://www.rulecam.net/ted/
Датум на издавање 2010-01-14
Датум на додавање 2009-10-07
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 0.971
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Java Runtime Environment 5.0
Цена Free
Преземања неделно 14
Вкупно преземања 125891

Comments: