LingoWare Chinese (Simplified)

LingoWare Chinese (Simplified) 5.16

Опис

LingoWare Chinese (Simplified) е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да преведуваат апликации, веб-локации, е-пошта, документи и речиси секоја порака или прозорец од која било апликација. Оваа програма е дизајнирана специјално за кинескиот (поедноставен) јазик и им овозможува на корисниците да уживаат во интерфејсот на која било апликација на нивниот мајчин јазик.

Со LingoWare кинески (поедноставен), можете лесно да комуницирате со луѓе кои зборуваат различни јазици без да мора сами да научите нов јазик. Софтверот е совршен за патници кои сакаат лесно да се движат во странство или за бизниси кои треба да комуницираат со клиенти и партнери во други делови на светот.

Една од клучните карактеристики на LingoWare кинески (поедноставен) е неговата способност да преведува апликации. Ова значи дека можете да ги користите вашите омилени програми на вашиот мајчин јазик без да се грижите за разбирање сложени менија или команди. Софтверот исто така преведува веб-страници, што ви го олеснува прелистувањето на странски веб-локации и пристапот до информации што инаку би било тешко да се разберат.

Покрај тоа, LingoWare кинески (поедноставен) може да преведува е-пошта и документи. Оваа функција е особено корисна за бизниси кои треба да комуницираат со клиенти или партнери во други земји. Со овој софтвер, можете да пишувате е-пошта и документи на вашиот мајчин јазик и автоматски да ги преведувате на јазикот на примачот.

Друга одлична карактеристика на LingoWare кинески (поедноставен) е неговата способност да преведува речиси секоја порака или прозорец од која било апликација. Ова значи дека ако наидете на порака за грешка или скокачки прозорец додека користите програма, можете брзо да ја преведете на вашиот мајчин јазик за да можете да разберете што се случува.

Севкупно, LingoWare кинескиот (поедноставен) е суштинска алатка за секој кој треба редовно да комуницира на различни јазици. Неговиот интуитивен интерфејс го олеснува користењето дури и за почетниците, додека неговиот моќен преведувачки мотор обезбедува прецизни преводи секој пат.

Клучни карактеристики:

- Преведува апликации

- Преведува веб-страници

- Преведува е-пошта

- Преведува документи

- Преведува речиси секоја порака или прозорец од која било апликација

Придобивки:

1. Лесна комуникација: со LingoWare кинески (поедноставен), комуникацијата низ јазици никогаш не била полесна.

2. Зголемена продуктивност: со преведување на апликации, веб-страници, е-пошта и документи на вашиот мајчин јазик,

ќе можете да работите поефикасно.

3. Подобрена точност: Моќниот преведувачки мотор обезбедува точни преводи секој пат.

4. Подобрено корисничко искуство: уживајте во користењето на вашите омилени програми на вашиот јазик без да се грижите за сложените менија

или команди.

5. Пријателски за патување: Совршена алатка кога патувате во странство бидејќи помага лесно да се движите во странство.

Системски барања:

Операционен систем:

Windows 10/8/7/Vista/XP

Хардвер:

Процесор од 1 GHz

512 MB RAM меморија

Заклучок:

LingoWare Chinese (Simplefied) нуди одлично решение кога станува збор за комуникација на различни јазици преку обезбедување точни преводи преку различни медиуми, како што се апликации, WEB-сајтови, е-пошта, документи итн. ефективно. Пријателската природа на патувањето го прави навигацијата во странство многу полесно отколку порано. Генерално, Lingoware Chinese (поедноставен) е суштинска алатка која обезбедува зголемена продуктивност заедно со подобрено корисничко искуство.

Целосни спецификации
Издавач VapiSoft
Страница на издавачи http://www.vapisoft.com
Датум на издавање 2009-10-15
Датум на додавање 2009-10-15
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 5.16
Барања за ОС Windows 2000/XP/Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 267689

Comments: