SoundTap Streaming Audio Recorder Free

SoundTap Streaming Audio Recorder Free 7.22

Опис

SoundTap стриминг аудио рекордер бесплатно: лесно снимајте висококвалитетно аудио

Дали сте уморни од пропуштање на вашите омилени радио емисии или подкасти? Дали треба да снимате важни деловни повици од правни причини? Не гледајте подалеку од SoundTap Стриминг аудио рекордер бесплатно. Овој моќен софтвер ви овозможува да снимате кој било звук што се репродуцира преку вашиот компјутер со Windows, вклучително и стриминг радио, VoIP повици и разговори за инстант пораки.

Со SoundTap, целиот звук што се репродуцира на или преку вашиот компјутер се „прислушува“ од виртуелен двигател директно во кернелот. Ова обезбедува снимки со совршен дигитален квалитет секој пат. Без разлика дали сакате да снимате преноси на интернет радио или да снимате важни деловни состаноци, SoundTap ве покрива.

Снимајте кој било звук што можете да го репродуцирате на вашиот компјутер

SoundTap Streaming Audio Recorder Free ви овозможува да снимате кој било звук што се репродуцира преку вашиот Windows компјутер. Од стриминг музика и подкасти до VoIP повици и разговори за инстант пораки, овој софтвер може да го долови сето тоа. Едноставно инсталирајте го софтверот и вклучете го – потоа седнете и оставете го SoundTap да го направи останатото.

Слушајте додека снимате (изборно)

Сакате да бидете сигурни дека сè се снима правилно? Со опционалната функција за слушање како што снимате на SoundTap, можете да го следите снимањето во реално време додека се случува. Ова осигурува дека сè е снимено точно како што е предвидено.

Снимајте што се внесува во вашиот компјутер во исто време (опционално)

Дали треба да ги снимате двете страни на VoIP повик од правни причини? Со опционалната функција за снимање на влез на SoundTap, можете истовремено да ги снимите двете страни на разговорот. Ова го олеснува чувањето точна евиденција за важни деловни повици без да се грижите дека ќе пропуштите нешто.

Зачувајте датотеки во WAV или MP3 формат со широк опсег од избрани кодек и опции за компресија

SoundTap Streaming Audio Recorder Free ви дава целосна контрола врз тоа како се зачувуваат вашите снимки. Изберете од широк опсег на избрани опции за кодек и компресија кога зачувувате датотеки во WAV или MP3 формат. Ова осигурува дека вашите снимки се секогаш висококвалитетни додека зафаќаат минимален простор на вашиот хард диск.

Лесно пребарувајте ги снимките по датум, време, времетраење или формат

Со толку многу снимки зачувани на вашиот компјутер, наоѓањето на она што ви треба може да биде предизвик - но не со SoundTap! Лесно пребарувајте низ сите ваши снимки по датум, времетраење или формат користејќи ја интуитивната функција за пребарување на овој софтвер.

Директно се поврзува со софтверот за уредување звук WavePad за лесно уредување

Дали треба да уредите една од вашите снимки пред да ја споделите со други? Нема проблем! Со директни врски до софтверот за уредување звук WavePad вграден во самиот програмски интерфејс, уредувањето никогаш не било полесно!

Директни врски за префрлување софтвер за конвертор на датотеки Mp3 за лесна конверзија во над 20 други формати на датотеки

Понекогаш ни требаат нашите аудио датотеки во различни формати во зависност од нашите потреби, како на пример ако ги сакаме за мобилни уреди, тогаш можеби ќе ги сакаме во формат mp4, па тука доаѓа софтверот за конвертор на датотеки Switch Mp3, кој директно се поврзува од самиот програмски интерфејс што го прави процесот на конверзија. многу лесно!

Директно линкови до изразување на софтвер за режач на ЦД за снимање ЦД-а

Ако снимањето ЦД-а е нешто што нè интересира, софтверот Express Burn CD Burner ќе ни се најде бидејќи директно се поврзува од самиот овој програмски интерфејс што го прави процесот на снимање многу лесен!

Многу лесен за инсталирање и употреба

Инсталирањето на нов софтвер може да биде застрашувачко, но не со Sounf Tap! Процесот на инсталација е брз и едноставен - само следете ги упатствата дадени за време на поставувањето додека сè не се инсталира правилно.

Заклучок:

In conclusion,Sounf Tap Streaming Audio Recorder Free provides an excellent solution for anyone who needs high-quality audio recording capabilities without breaking their budget.The abilityto easily save files in either WAVor MP3formatwitha wide rangeofselectedcodecandcompressionoptionsmakesitidealforanyone who wants flexibilityintheirrecordingprocess.WithdirectlinkstoWavePadSoundEditorSoftwareandSwitchMp3FileConverterSoftwarebuiltrightintotheinterface,it'seasytoeditandconvertyourrecordingsasneeded.AndwithdirectlinkstoExpressBurnCDBurnerSoftware ,можете да го снимате вашиот аудиофилсон на ЦД-а за споделување со другите.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-01-24
Датум на додавање 2022-01-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.22
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 2214

Comments: