RecordPad Sound Recording Software Free

RecordPad Sound Recording Software Free 9.03

Опис

RecordPad Sound Recording Software Free е моќен и лесен за користење софтвер за аудио снимање што ви овозможува да снимате звук, глас, музика или кој било друг тип на аудио на вашиот Windows компјутер. Без разлика дали треба да снимате аудио за лична употреба или за професионални проекти, RecordPad Free е совршено решение.

Со својата мала големина на инсталација и брзо време за преземање, RecordPad Free е ефикасен и лесен софтвер што може да го користи секој. Софтверот нуди низа функции што го прават идеален за снимање аудио белешки, пораки, објави и повеќе во wav или mp3 датотеки.

Една од клучните карактеристики на RecordPad Free е неговата способност да снима звук од кој било извор на вашиот компјутер. Ова значи дека можете лесно да снимате аудио од вашиот микрофон, звучници или кој било друг влезен уред поврзан на вашиот компјутер. Можете исто така да го користите софтверот за да снимате стриминг аудио од веб-локации како YouTube или Spotify.

Друга одлична карактеристика на RecordPad Free е неговата функција за снимање што се активира со глас. Ова ви овозможува автоматски да започнувате и прекинувате снимања врз основа на нивото на звукот во просторијата. Оваа функција го олеснува снимањето на важни моменти без постојано следење на процесот на снимање.

Покрај овие карактеристики, RecordPad Free нуди и функционалност HotKeys која ви овозможува да го контролирате софтверот дури и додека работите во други програми. Ова им олеснува на корисниците на кои им е потребен брз пристап додека извршуваат повеќе задачи со други апликации.

Снимките направени со RecordPad Free може да се зачуваат во формат wav или mp3 во зависност од вашата желба. Софтверот вклучува и низа алатки за уредување кои ви овозможуваат да ги скратите снимките и да го отстраните несаканиот шум пред да ги зачувате како финални датотеки.

Севкупно, RecordPad Sound Recording Software Free е одличен избор за секој кој бара едноставна, но моќна алатка за снимање аудио на нивниот Windows компјутер. Без разлика дали го користите за лични проекти или професионални презентации, овој бесплатен софтвер има сè што ви треба за да започнете брзо и лесно!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2020-06-02
Датум на додавање 2020-06-02
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 9.03
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 455

Comments: