VideoPad Free Video Editor and Movie Maker

VideoPad Free Video Editor and Movie Maker 11.55

Windows / NCH Software / 520323 / Целосни спецификации
Опис

VideoPad Free Video Editor and Movie Maker е моќен софтвер за уредување видео што ви овозможува лесно да креирате видеа со професионален изглед. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, оваа програма има сè што ви е потребно за вашите видеа да се истакнат.

Со VideoPad, можете да увезете широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи. Ави,. wmv,. 3gp,. wmv,. divx и многу други. Ова значи дека без разлика каков тип на видео снимка имате, можете лесно да ја внесете во програмата и веднаш да започнете со уредување.

Една од истакнатите карактеристики на VideoPad е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Програмата е дизајнирана да биде лесна за користење за почетници, додека сè уште нуди напредни функции за поискусните корисници. Главниот интерфејс е поделен на неколку секции, вклучувајќи ја медиумската библиотека, уредникот на временската линија и прозорецот за преглед.

Медиумската библиотека ви овозможува лесно да ги прелистувате сите ваши увезени датотеки и да ги изберете оние што сакате да ги користите во вашиот проект. Можете исто така да додавате нови датотеки директно од вашиот компјутер или камера користејќи го копчето за увоз.

Откако вашите датотеки ќе се увезат во VideoPad, време е да започнете со нивно уредување. Уредникот на временската линија ви овозможува да ги распоредите сите ваши клипови по редослед и да додавате транзиции меѓу нив. Можете исто така да додавате текстуални преклопувања, музички записи и звучни ефекти користејќи ги вградените алатки.

Една од најимпресивните карактеристики на VideoPad е неговата способност да ракува со повеќе аудио траки одеднаш. Ова значи дека ако имате посебни аудио снимки за различни делови од вашата видео снимка (како што се дијалози или музика во заднина), сите тие може да се уредуваат заедно беспрекорно во една проектна датотека.

Друга одлична карактеристика на VideoPad е неговата поддршка за уредување видео од 360 степени. Ако имате камера од 360 степени или снимки во овој формат, тогаш VideoPad го олеснува уредувањето на овие типови видеа без дополнителни додатоци или софтвер.

Кога ќе дојде време да го извезете готовиот проект од VideoPad Free Video Editor и Movie Maker, достапни се неколку опции во зависност од тоа на кој формат или платформа сакате да го споделите. Можете да извезувате директно од програмата како датотека MP4 која ќе работи на повеќето уреди, вклучувајќи паметни телефони и таблети; Алтернативно, доколку е потребно, постојат и други формати како што се AVI, MPEG итн.

Севкупно, VideoPad Free Video Editor & Movie Maker нуди импресивен сет на функции со оглед на неговата бесплатна цена! Совршено е за секој што бара лесно за користење, но моќно софтверско решение за уредување видео без да го наруши својот буџет!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-06-27
Датум на додавање 2022-06-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 11.55
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 235
Вкупно преземања 520323

Comments: