Voxal Plus Edition

Voxal Plus Edition 6.22

Windows / NCH Software / 28506 / Целосни спецификации
Опис

Voxal Plus Edition од NCH Software е моќен и разновиден софтвер за менување глас кој ви овозможува да го менувате, менувате и маскирате вашиот глас во која било апликација или игра што користи микрофон. Без разлика дали сакате да звучите како девојка, вонземјанин или нешто измеѓу, Voxal Plus Edition ве опфати.

Со својот комплет алатки и ефекти со целосни функции, Voxal Plus Edition е совршен избор за секој што сака да додаде друга димензија на креативност на своите гласовни снимки. Без разлика дали сте подкастер кој сака да го зачини вашето шоу со некои забавни гласови на карактери или гејмер кој сака да додаде одредена личност на нивната онлајн личност, Voxal Plus Edition има се што ви треба.

Една од клучните карактеристики на Voxal Plus Edition е неговата способност да пресретнува и менува звук додека доаѓа во вашиот микрофон. Ова значи дека можете да го користите за менување глас во реално време во лет. Едноставно изберете го саканиот ефект од списокот со меморирани поставки или креирајте сопствен прилагоден ефект користејќи го вградениот уредувач и започнете да зборувате - Voxal Plus Edition ќе се погрижи за останатото.

Но, тоа не е се – Voxal Plus Edition вклучува и низа други моќни функции дизајнирани да ви помогнат да го извлечете максимумот од вашите гласовни снимки. На пример, вклучува поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи MP3, WAV, FLAC и повеќе за да можете да работите со секаков вид аудиодатотека.

Вклучува и напредни алатки за уредување како што се функционалноста за сечење/копирање/лепење за да можете лесно да манипулирате со вашите снимки како што сакате. И ако работите на голем проект со применети многу различни песни и ефекти, не грижете се – Voxal Plus Edition вклучува неограничена функционалност за поништување/повторување, така што секогаш можете да се вратите назад доколку нешто не успее.

Друга одлична карактеристика на Voxal Plus Edition е неговата компатибилност со други софтверски апликации. Работи беспрекорно со популарните програми како Skype, Discord и TeamSpeak, така што без разлика каде и како комуницирате на интернет – без разлика дали тоа е преку виртуелни простории за разговор или видео повици – ќе можете да ги користите сите одлични функции што ги нуди овој софтвер без никакви проблеми.

Значи, без разлика дали тоа е за лична употреба или професионални цели, како што се создавање подкасти или видеа на YouTube - изданието Voxal plus нуди интерфејс лесен за користење комбиниран со моќни способности што го прави едношалтерско решение за сите видови потреби за аудио снимање!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2022-01-24
Датум на додавање 2022-01-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 6.22
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 28506

Comments: