YouTube Ringtone Maker

YouTube Ringtone Maker 1.2

Windows / Ringtone Maker / 29994 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од истите стари мелодии на вашиот мобилен телефон? Дали сакате да го приспособите вашиот рингтон со песна што ја сакате? Не гледајте подалеку од YouTube Ringtone Maker, софтверот за MP3 и аудио што ви овозможува да креирате персонализирани мелодии од кое било видео на YouTube.

Со YouTube Ringtone Maker, можете лесно да исечете сегмент од 5-60 секунди од која било песна во видео на YouTube и да ја претворите во свој уникатен рингтон. Или, ако сакате, преземете ја целата песна директно на вашиот телефон или компјутер. Нашиот уредник на рингтонови, кој е лесен за корисниците, му олеснува на секој да создаде свои сопствени тонови на ѕвонење за само неколку минути.

Не само што можете да ја приспособите должината на вашиот тон на ѕвонење, туку нашиот софтвер овозможува и контрола на јачината на звукот и ефектите за бледнее/излез. Плус, со нашата функција за зумирање, можете да се осигурате дека вашиот рингтон започнува и завршува на вистинската точка во песната.

Но, она што нè издвојува од другите производители на рингтонови е нашата способност да преземаме директно на вашиот мобилен телефон преку WAP/мобилен интернет или преку Bluetooth, кабелски или инфрацрвен пренос. Нема повеќе мака за префрлање датотеки помеѓу уреди - ние ви го олеснуваме!

И не грижете се за техничките тешкотии - нудиме бесплатна техничка и корисничка поддршка од вистински луѓе кои се посветени да помогнат да се осигураме дека сè работи без проблеми за нашите корисници.

Нашиот софтвер се напојува со Ringtone Maker Plus, лидер во софтверот за прилагодување на содржини за мобилни телефони. И најдобро од сè - нема скриени такси или улов! Нашиот модел поддржан од реклами значи дека корисниците можат да уживаат во сите овие функции без да мора да плаќаат ништо од својот џеб.

Па зошто да се задоволите со здодевни стандардни мелодии кога можете да имате персонализиран направен само за вас? Преземете го YouTube Ringtone Maker денес и почнете да создавате приспособени мелодии како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Ringtone Maker
Страница на издавачи http://www.theringtonemaker.com
Датум на издавање 2009-01-15
Датум на додавање 2009-12-17
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 30
Вкупно преземања 29994

Comments: