SLR: Scheduler Launcher Recorder

SLR: Scheduler Launcher Recorder 1.01

Windows / Prefect Systems / 915 / Целосни спецификации
Опис

SLR: Scheduler Launcher Recorder е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува никогаш да не го пропуштите омиленото емитувано радио шоу. Со своите напредни функции, SLR може да го разбуди вашиот компјутер и да снима звук, да стартува програми и автоматски да се поврзува со веб-локации. Без разлика дали сакате да го користите независно или со RadioSure, SLR е совршена алатка за секој кој сака да остане на врвот на нивните потреби за аудио снимање.

Една од истакнатите карактеристики на SLR е неговата способност однапред да закажува снимки. Ова значи дека можете да поставите SLR да го снима вашето омилено радио шоу дури и ако не сте на вашиот компјутер. Едноставно поставете го датумот и времето за снимање, а SLR ќе се погрижи за останатото. Никогаш повеќе нема да се грижите дали ќе пропуштите епизода.

Покрај закажувањето на снимките, SLR има и вграден стартер кој ви овозможува автоматски да стартувате програми кога се исполнети одредени услови. На пример, можете да поставите SLR така што ќе го стартува вашиот медиа плеер веднаш штом ќе започне снимањето. Ова ви овозможува лесно да ги слушате вашите снимки без да мора рачно да ги отворате.

Друга одлична карактеристика на SLR е неговата способност автоматски да се поврзува со веб-локации. Ова значи дека ако постои одредена веб-локација од која сакате редовно да слушате или преземате аудио содржина, како што се подкасти или услуги за стриминг музика како Spotify или Pandora - тогаш сè што треба да направите е еднаш да ја додадете оваа веб-локација во поставките на програмата и да дозволите да прави сè. работа за идни посети!

Интерфејсот на SLRs е лесен за користење, што го олеснува за секого, без оглед на нивото на техничка експертиза; без разлика дали се почетници или искусни корисници! Софтверот доаѓа со детални инструкции за тоа како најдобро да се користи секоја одлика, така што дури и оние кои можеби не се запознаени со некои аспекти, ќе се најдат себеси брзо да се подигнат до брзина, делумно благодарение на неговиот интуитивен дизајн.

Севкупно, ако барате софтверско решение за MP3 и аудио кое може да помогне во автоматизирањето на аудио снимањето на многу задачи и истовремено обезбедувајќи резултати со висок квалитет - тогаш не гледајте подалеку од Распоредувачот на SLRs' Scheduler Launcher Recorder!

Целосни спецификации
Издавач Prefect Systems
Страница на издавачи http://prefectsystems.com.au
Датум на издавање 2010-05-19
Датум на додавање 2010-01-27
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија 1.01
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 915

Comments: