YouSendIt Plug-in for PaperPort

YouSendIt Plug-in for PaperPort 1.6.2

Опис

YouSendIt Plug-in for PaperPort е моќна алатка која ви овозможува да ги испраќате вашите датотеки директно од PaperPort 11 и 12. Со овој приклучок, можете лесно да ги споделувате вашите документи со други без да се грижите за ограничувањата за прикачување на е-пошта или затнати сандачиња за е-пошта.

Ако сте некој кој често работи со големи датотеки, тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде да се обидете да ги испратите преку е-пошта. Многу даватели на е-пошта имаат строги ограничувања за големината на прилогот, што значи дека можеби нема да можете воопшто да ја испратите датотеката. Дури и ако датотеката е доволно мала за испраќање, сепак може да потрае долго време за да ја преземе примачот.

Тоа е местото каде што доаѓа приклучокот YouSendIt за PaperPort. Оваа практична алатка ви овозможува да ги заобиколите овие ограничувања со испраќање на вашите датотеки директно од PaperPort. Лесно е како прикачување датотека на е-пошта – едноставно изберете го документот или папката што сакате да ја испратите, внесете ги информациите на примачот и кликнете „испрати“. Приклучокот се грижи за сè друго.

Една од одличните работи во врска со овој приклучок е тоа што беспрекорно се интегрира со PaperPort 11 и 12. Откако ќе се инсталира, станува составен дел од вашиот работен тек – нема потреба да се префрлате помеѓу различни апликации или услуги само за да ги споделите вашите датотеки.

Друга придобивка од користењето на овој приклучок е тоа што обезбедува дополнителна безбедност за вашите документи. Кога испраќате датотека преку е-пошта, секогаш постои ризик некој да ја пресретне на патот. Меѓутоа, со YouSendIt Plug-in за PaperPort, сите преноси се шифрираат со користење на SSL технологијата – за да можете да бидете сигурни дека вашите документи се безбедни и безбедни.

Покрај неговата леснотија на користење и безбедносни карактеристики, овој приклучок нуди и некои напредни функционалности за моќните корисници. На пример:

- Автоматска компресија: ако испраќате големи датотеки преку бавни врски (како dial-up), тогаш компресирањето може да помогне да се забрза времето на пренос. YouSendIt Plug-in автоматски ги компресира датотеките пред да ги испрати.

- Следење: Сакате да знаете кога примачот го примил и преземал вашиот документ? Приклучокот вклучува функции за следење за да можете да го следите статусот на испорака.

- Прилагодено брендирање: ако ја користите оваа алатка во деловно опкружување (како што е споделување документи со клиенти), тогаш приспособените опции за брендирање ви дозволуваат да додавате логоа или други графики за примачите да гледаат пораки со професионален изглед од вашата компанија.

Генерално, ако барате лесно за користење решение за безбедно и ефикасно споделување на големи датотеки од PaperPort 11 или 12 – тогаш не гледајте подалеку од YouSendIt Plug-In!

Целосни спецификации
Издавач YouSendIt
Страница на издавачи http://www.yousendit.com
Датум на издавање 2010-02-22
Датум на додавање 2010-02-23
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Аплети и додатоци
Верзија 1.6.2
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista
Барања PaperPort 11 or 12
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5251

Comments: