Slicksync IE and Windows Mail Synchronizer Basic

Slicksync IE and Windows Mail Synchronizer Basic 1.1

Опис

Slicksync IE и Windows Mail Synchronizer Basic е моќна софтверска апликација која е дизајнирана да помогне во автоматизирањето на синхронизацијата на вашите омилени, пошта и адресар. Овој софтвер обезбедува лесен за користење интерфејс на волшебникот кој ќе ве води низ синхронизирање на вашите податоци на локален, мрежен или отстранлив диск. Со овој софтвер, можете лесно да ги синхронизирате вашите податоци помеѓу различни компјутери или уреди.

Овој софтвер е идеален за секој кој користи Internet Explorer и Windows Mail на редовна основа. Ви овозможува да ги чувате сите ваши важни податоци синхронизирани на повеќе уреди за секогаш да имате пристап до најновите информации. Без разлика дали користите десктоп компјутер на работа или лаптоп додека патувате, Slicksync IE и Windows Mail Synchronizer Basic гарантираат дека сите ваши важни податоци се секогаш ажурирани.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Интерфејсот на волшебникот го олеснува синхронизирањето на нивните податоци дури и почетниците. Едноставно ги избирате изворните датотеки што сакате да ги синхронизирате и потоа избирате каде сакате да се копираат. Софтверот автоматски се грижи за сè друго.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата флексибилност. Можете да изберете дали сакате да ги синхронизирате вашите податоци еднонасочно или двонасочно во зависност од вашите потреби. Еднонасочната синхронизација ги ажурира само одредишните датотеки доколку е потребно, но не ги менува изворните датотеки додека двонасочната синхронизација ги ажурира и изворните и одредишните датотеки по потреба.

Slicksync IE и Windows Mail Synchronizer Basic, исто така, нудат неколку напредни опции за поискусните корисници, како што се закажување автоматска синхронизација во одредени времиња или интервали, исклучување на одредени датотеки од синхронизирање, компресирање на дестинациски датотеки во архиви ZIP за полесно складирање или пренос итн.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за синхронизирање на вашите омилени на Internet Explorer и контактите на Windows Mail на повеќе уреди, тогаш не гледајте подалеку од Slicksync IE и Windows Mail Synchronizer Basic!

Целосни спецификации
Издавач RinjaniSoft
Страница на издавачи http://www.rinjanisoft.com
Датум на издавање 2010-03-29
Датум на додавање 2010-03-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 56

Comments: