FOXtion eBay Toolbar for Firefox (Canada Version)

FOXtion eBay Toolbar for Firefox (Canada Version) 3.0.1

Опис

Ако сте страствен корисник на eBay, тогаш знаете колку е важно да имате сигурна и ефикасна алатка која ќе ви помогне да се движите низ огромниот пазар. Тоа е местото каде што доаѓа FOXtion eBay Toolbar за Firefox (верзија на Канада). Овој моќен деловен софтвер е дизајниран специјално за канадски корисници кои сакаат да пребаруваат на eBay во сопствената валута и да го најдат она што го сакаат побрзо, да заштедат време и да добијат аукции.

Ebay Firefox Toolbar FOXtion е безбеден, бесплатен и лесен за користење. Не содржи шпионски софтвер или вируси кои би можеле да му наштетат на вашиот компјутер или да ги украдат вашите лични податоци. Плус, не отвора скокачки прозорци или ги киднапира вашите пребарувања како што прават некои други екстензии на лентата со алатки.

Една од најзгодните карактеристики на оваа лента со алатки се неговите брзи копчиња што ви дозволуваат да пребарувате погрешно напишани и печатни листи за аукција. Ова може да биде огромна предност кога се обидувате да најдете скриени скапоцени камења на eBay што другите купувачи би можеле да ги превидат.

Друга одлична карактеристика на FOXtion eBay Toolbar за Firefox (верзија на Канада) е неговата способност да прелистува која било земја на eBay со менување на опциите за земјата. Ова значи дека не сте ограничени само на списоците ширум светот кои обично прикажуваат само ставки во САД или ОК. Сега можете лесно да прелистувате низ канадските огласи без да морате да пребарувате низ ирелевантни резултати од други земји.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин за лесно пребарување на eBay во Канада, притоа заштедувајќи време и освојувајќи повеќе аукции од кога било досега - тогаш не гледајте подалеку од FOXtion eBay Toolbar за Firefox (Канада верзија).

Целосни спецификации
Издавач Jabla
Страница на издавачи http://foxtion.com
Датум на издавање 2010-04-02
Датум на додавање 2010-04-09
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 3.0.1
Барања за ОС Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/7
Барања Mozilla Firefox 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 770

Comments: