Microphone Pass-through Emulator

Microphone Pass-through Emulator 1.5.1

Windows / Majiastic Computer / 114181 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од тоа што не можете да се слушате кога го користите микрофонот на поновата звучна картичка? Не гледајте подалеку од Емулаторот за премин на микрофон, решението за вашите проблеми со аудиото.

Дизајниран специјално за звучни картички кои оневозможуваат директна репродукција од микрофон до звучник, како што се звучните картички Realtek HD, овој софтвер ви овозможува да слушате што зборувате во вашиот микрофон преку вашите звучници. Оваа функција е суштинска за апликации како софтвер за караоке или програми за мешање звук каде што е неопходна повратна информација во реално време.

Без оваа функција, поставувањето голем систем со дополнителен миксер може да одземе време и скапо. Но, со Microphone Pass-through Emulator, можете да го пренесувате влезот од вашиот микрофон преку звучниците директно во позадина за да ги имитирате функциите за репродукција. Плус, со верзијата 1.4 и поновата, имате контрола над излезната јачина и опција за вчитување на други програми по извршувањето.

Но, тоа не е сè - верзијата 1.5 и поновата, исто така, поддржуваат драјвери за ASIO и DirectX со цел да се обезбеди најниска можна латентност на снимање. Ова значи дека дури и ако користите повеќе аудио извори одеднаш, ќе има минимално доцнење меѓу нив.

Значи, без разлика дали сте професионален музичар или само некој кој ужива да ги пее омилените песни дома, емулатор за премин на микрофон е совршен додаток на вашето аудио поставување. Не дозволувајте недостатокот на директна репродукција да ве кочи - пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Majiastic Computer
Страница на издавачи http://www.majiastic.com/
Датум на издавање 2010-02-09
Датум на додавање 2010-04-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за караоке
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $14.99
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 114181

Comments: