Bidnapper Homelink

Bidnapper Homelink 0.62

Опис

Bidnapper Homelink е моќен деловен софтвер кој ви помага да освоите повеќе аукции на eBay со ставање на вашата понуда во последните секунди од аукцијата. Со Bidnapper, можете да наддавате повеќе ставки одеднаш и да ги зголемите вашите шанси за победа без да морате сами постојано да ги следите аукциите.

Bidnapper ги поддржува сите глобални eBay сајтови, како и многу други популарни аукциски сајтови како што се ShopGoodwill, Gunbroker, Delcampe, Tradera, uBid, Bidz, Liquidation и многу други. Ова значи дека без разлика каде се наоѓате во светот или каков тип на артикал наддавате, Bidnapper ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Bidnapper е неговата способност да поддржува различни програми за враќање на готовина на eBay што се таму. Овие програми им овозможуваат на корисниците да заработат готовина за нивните купувања со користење на специфични кредитни картички или начини на плаќање при поднесување на нивните понуди. Со интегрирање со овие програми, Bidnapper им помага на корисниците да заштедат пари, а истовремено ги зголемува нивните шанси за победа на аукции.

Друга одлична карактеристика на Bidnapper е неговиот кориснички интерфејс што им олеснува на дури и почетните корисници да започнат со аукции за снајпинг. Софтверот им овозможува на корисниците да постават правила за автоматско наддавање врз основа на нивните преференции и буџет за да не мораат да се грижат за рачно поставување на понуди секогаш кога сакаат да учествуваат на аукција.

Покрај неговата основна функционалност како алатка за снајпер за аукција, Bidnapper нуди и низа напредни функции како што се алатки за управување со групи на понуди кои им овозможуваат на корисниците да ги организираат своите понуди во групи врз основа на различни критериуми, како што се опсегот на цени или категоријата на артикли. Ова им олеснува да ги следат сите нивни активни понуди и соодветно да ги приспособат доколку е потребно.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин да освоите повеќе аукции на eBay без да трошите часови на нивно следење сами, тогаш не гледајте подалеку од Bidnapper Homelink. Со својот широк опсег на поддржани сајтови и напредни функции како што се правилата за автоматско наддавање и алатките за управување со групи на понуди – овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Bidnapper
Страница на издавачи http://www.bidnapper.com
Датум на издавање 2010-04-23
Датум на додавање 2010-04-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 0.62
Барања за ОС Windows NT/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $7.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 6210

Comments: