Sound Recorder Pro

Sound Recorder Pro 2.1.2

Windows / Sound Recorder Pro / 3439 / Целосни спецификации
Опис

Sound Recorder Pro: Врвен софтвер за снимање и уредување звук

Дали барате моќен диктафон и уредник кој може да го претвори вашиот компјутер во комплетно студио за снимање? Не гледајте подалеку од Sound Recorder Pro, врвниот софтвер за сите ваши потреби за аудио снимање и уредување.

Со Sound Recorder Pro, можете лесно да снимате глас од микрофон, аудио стриминг на интернет или музика пуштена од Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash игри и повеќе. Овој разновиден софтвер може автоматски да ги детектира форматите за снимање поддржани од вашата звучна картичка и да ги постави параметрите на апликацијата за оптимални перформанси.

Но, тоа не е сè - Sound Recorder Pro нуди и напредни функции за уредување што ви овозможуваат лесно да сечете, копирате, залепите и скратите сегменти од аудио датотеки. Можете дури и да примените различни DSP ефекти за да го подобрите квалитетот на вашите снимки.

Една од најкорисните карактеристики на Sound Recorder Pro е неговата функција за распоред за снимање. Со овозможена оваа функција, можете да поставите автоматско време на започнување и стопирање за вашите снимки, така што тие започнуваат точно кога сакате.

И кога ќе дојде време да ги зачувате вашите снимки? Нема проблем! Sound Recorder Pro поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи. mp3,.wav,.wma,.vqf и.ogg датотеки за да можете да го изберете форматот што најмногу одговара на вашите потреби.

Без разлика дали сте професионален музичар или само некој што сака да снима висококвалитетно аудио на својот компјутер дома или во канцеларија, S ound Recorder Pro има се што ви треба. Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач Sound Recorder Pro
Страница на издавачи http://www.soundrecorderpro.com
Датум на издавање 2010-05-13
Датум на додавање 2010-05-10
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 2.1.2
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT, Windows 2000, Windows 3.x
Барања Full-Duplex Sound card
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3439

Comments: