Mobile Music Polyphonic

Mobile Music Polyphonic 4.03

Windows / Ringtone4Me / 745507 / Целосни спецификации
Опис

Mobile Music Polyphonic е разновиден софтвер кој ви овозможува да креирате и конвертирате полифонични мелодии за вашиот мобилен телефон. Со овој софтвер, можете лесно да конвертирате различни аудио формати како што се midi, mp3, wave, mmf, avi, rmvb, rm, wma, wmv и mpeg во формат на полифоничен рингтон на мобилен телефон m4r (тон на ѕвонење на iPhone), mmf (формат smaf), amr -nb и amr-wb.

Покрај конвертирањето аудиодатотеки во различни формати погодни за барањата за рингтонови на вашиот мобилен телефон, Mobile Music Polyphonic исто така ви овозможува да составувате сопствени тонови на ѕвонење. Можете да ја користите вградената алатка за композитор на софтверот за да креирате уникатни мелодии кои го одразуваат вашиот личен стил.

Софтверот поддржува широк спектар на популарни брендови на мобилни телефони, вклучувајќи ги и iPhone, Nokia, Sony Ericsson и Samsung меѓу другите. Ова значи дека без оглед на марката на вашиот мобилен телефон или барањата за формат на полифониски мелодии; Mobile Music Polyphonic ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да конвертира миди-датотеки во формати mmf или m4r. Ова значи дека ако имате колекција од midi-датотеки на вашиот компјутер, но не можете да ги користите како мелодии на вашиот мобилен телефон поради проблеми со компатибилноста; Mobile Music Polyphonic може да помогне со нивно конвертирање во компатибилни формати.

Слично на тоа, ако имате mp3 или бранови датотеки со преголеми димензии за употреба како рингтонови на вашиот мобилен телефон; Mobile Music Polyphonic може да ги компресира во помали димензии без да го загрози нивниот квалитет. Софтверот овозможува и конверзија помеѓу различни формати на аудио датотеки како што се mp3/wave/amr/awb и mmf.

Друга значајна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за sp-midi што е комерцијален формат на рингтон на Nokia. Ова значи дека ако поседувате Nokia уред со поддршка за sp-midi, но не можете да најдете соодветни мелодии на интернет; Mobile Music Polyphonic може да помогне со тоа што ќе ви овозможи да креирате сопствени сп-миди мелодии со помош на алатката за композитор или со конвертирање на постоечки аудио датотеки во формат sp-midi.

Севкупно, Mobile Music Polyphonic е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка за создавање и конвертирање на полифонични мелодии. Неговиот широк опсег на поддржани формати на датотеки и компатибилноста со популарните брендови на мобилни телефони ја прават неопходна алатка во арсеналот на секој љубител на музика.

Целосни спецификации
Издавач Ringtone4Me
Страница на издавачи http://www.ringtone4me.com
Датум на издавање 2010-05-13
Датум на додавање 2010-05-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 4.03
Барања за ОС Windows Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 745507

Comments: