iPhone Mobile Ringtone Composer

iPhone Mobile Ringtone Composer 3.03

Опис

Ако барате начин да креирате свои уникатни мелодии за вашиот iPhone, тогаш не гледајте подалеку од iPhone Mobile Ringtone Composer. Овој моќен софтвер ви овозможува да напишете своја сопствена шарена музика и да ја претворите во рингтон кој е совршен за вашиот телефон.

Со iPhone Mobile Ringtone Composer, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени миди-датотеки во m4r (тон на ѕвонење на iPhone), mmf (формат smaf) или MP3. Можете дури и да конвертирате дел од миди-датотека во овие формати, давајќи ви целосна контрола врз финалниот производ.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е колку е лесен за користење. Корисничкиот интерфејс го олеснува навигацијата и започнувањето со креирање сопствени мелодии за кратко време. И со неговите моќни способности, нема ограничување за тоа што можете да создадете.

Без разлика дали сте искусен музичар или штотуку почнувате, iPhone Mobile Ringtone Composer има сè што ви треба за да создадете висококвалитетни мелодии кои сигурно ќе импресионираат. И со својата активна заедница од илјадници корисници, секогаш има некој на располагање да понуди совети и поддршка кога е потребно.

Па зошто да чекаме? Преземете го iPhone Mobile Ringtone Composer денес и започнете да создавате совршен рингтон за вашиот телефон!

Целосни спецификации
Издавач Ringtone4Me
Страница на издавачи http://www.ringtone4me.com
Датум на издавање 2010-05-13
Датум на додавање 2010-05-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 3.03
Барања за ОС Windows Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $24.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 88652

Comments: