FacsBridge T37FSP

FacsBridge T37FSP 3.1.1

Windows / Sandler Consulting / 8729 / Целосни спецификации
Опис

facsBridge T37FSP е моќен двигател за факс за Windows што го премостува јазот помеѓу Интернет-портата за факс и услугата за факс на Windows, овозможувајќи ви да уживате во интуитивно и лесно за користење десктоп факсирање. Овој производ обезбедува природна интеграција со трети лица даватели на услуги за Интернет факс или уреди кои нудат портал од е-пошта до факс, како што е рутерот за интегрирани услуги со овозможен факс Cisco.

Технички гледано, facsBridge T37FSP е двигател за факс преку IP за Windows, способен да испраќа факсимили за складирање и препраќање како што е дефинирано во препораката T.37 на ITU-T. Возачот е природно интегриран со Windows 2000/XP/2003/2008 Fax Service и Fax Printer. За да го користите овој софтвер, потребен ви е давател на услуги за интернет факс со портал од е-пошта до факс или уред компатибилен со T.37 како рутер со овозможен факс Cisco.

Една од клучните карактеристики на facsBridge T37FSP е неговата приспособливост за испраќање факсови во реално време/синхрони со излезни факсови со Cisco факсови. Ова значи дека можете да испраќате факсови програмски користејќи Windows COM интерфејси целосно интегрирани со конзолата за факс на Windows XP.

Покрај излезните факсови, овој софтвер поддржува и примање факсови од рутери со овозможен факс Cisco. Вклучува екстензија за рутирање на влезните факсови наречена f2eRouter (Windows Server 2003/2008) која ги препраќа примените факсови на соодветна адреса за е-пошта врз основа на повиканиот број на факс користејќи DID (директно внатрешно бирање). Најдобриот дел? F2eRouter е интегриран со Active Directory и Exchange Pickup Directory.

Ако барате алтернатива на Cisco Unity IP Fax Service (функција за факс пошта на Unity), тогаш facsBridge T37FSP може да биде токму она што ви треба! Ја носи предноста на интеграцијата на услугата за факс на Windows, а истовремено обезбедува дополнителни функции како конфигурација на печатач со сликање документи на Microsoft Office (MODI) преку facsBridge за Office.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин да управувате со факсовите базирани на работната површина без да се потпирате на надворешни услуги или уреди, тогаш facsBridge T37FSP може да биде токму она што ви треба! Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности, сигурно ќе ви го олесни животот кога станува збор за управување со вашите деловни комуникации!

Целосни спецификации
Издавач Sandler Consulting
Страница на издавачи http://www.sandlerco.com
Датум на издавање 2010-06-22
Датум на додавање 2010-06-28
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на модеми
Верзија 3.1.1
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена $24.95
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 8729

Comments: