Dr.Web CureIt

Dr.Web CureIt 12.5.202108050

Опис

Dr.Web CureIt е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од вируси, rootkits, тројански коњи, шпионски софтвер и друг малициозен софтвер. Тоа е неопходна алатка за лекување на компјутери со MS Windows 8/7/Vista/XP/Server 2003/2008/2012 (32-/64-битни). Со Dr.Web CureIt, можете брзо да го скенирате вашиот компјутер и да го излечите од какви било малициозни објекти.

Една од најдобрите работи за Dr.Web Cure е тоа што не треба да го инсталирате на вашиот компјутер. Можете едноставно да ја преземете програмата и да ја стартувате секогаш кога ќе треба да извршите скенирање. Ова го прави идеално решение за оние кои бараат брз и лесен начин да го проверат безбедносниот статус на нивниот систем.

Dr.Web CureIt користи напредни алгоритми за да ги открие дури и најсофистицираните закани. Ги скенира сите датотеки на вашиот компјутер, вклучувајќи ги и е-пораките и архивите. Програмата исто така го проверува целиот дојдовен сообраќај од Интернет во режим во реално време.

Софтверот има кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и за почетници корисници. Главниот прозорец ги прикажува сите потребни информации за процесот на скенирање, вклучувајќи ја лентата за напредок, бројот на скенирани датотеки, откриените закани итн.

Dr.Web CureIt вклучува и неколку дополнителни функции, како што е алатката за управување со карантин која ви овозможува да ги изолирате заразените датотеки од други податоци на вашиот компјутер додека не можат безбедно да се отстранат или дезинфицираат.

Друга одлична карактеристика на Dr.Web CureIt е неговата способност автоматски да ги ажурира базите на податоци за вируси преку Интернет. Ова осигурува дека вашиот систем секогаш има ажурирана заштита од нови закани.

Генерално, Dr.Web CureIt е одличен избор за секој кој сака сигурна заштита од малициозен софтвер без да мора да инсталира гломазен антивирусен софтвер на својот систем. Неговата леснотија на користење во комбинација со моќните способности за скенирање го прави едно од најдобрите бесплатни антивирусни решенија достапни денес.

Клучни карактеристики:

- Брзо скенирање

- Сеопфатно откривање

- Следење во реално време

- Кориснички интерфејс

- Алатка за управување со карантин

- Автоматски ажурирања

Системски барања:

Оперативен систем: MS Windows 8/7/Vista/XP/Server 2003/2008/2012 (32-/64-битни)

RAM: најмалку 512 MB

Слободен простор на дискот: најмалку 150 MB

Заклучок:

Ако барате сигурна заштита од малициозен софтвер без да мора да инсталирате гломазен антивирусен софтвер на вашиот систем, тогаш не гледајте подалеку од Dr.Web CureIt! Со своите моќни способности за скенирање во комбинација со функции за лесно користење, како што се автоматско ажурирање и алатки за управување со карантин, ова бесплатно антивирусно решение нуди се што е потребно за да бидете безбедни на интернет!

Целосни спецификации
Издавач Doctor Web
Страница на издавачи http://www.drweb.com
Датум на издавање 2021-09-01
Датум на додавање 2021-09-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 12.5.202108050
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 25
Вкупно преземања 243844

Comments: