Bluetooth PC Dialer

Bluetooth PC Dialer 3.1

Windows / BluetoothShareware / 196139 / Целосни спецификации
Опис

Брач за компјутер со Bluetooth: врвно комуникациско решение

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали водите бизнис или само се обидувате да останете во контакт со пријателите и семејството, имањето на соодветни алатки на располагање може да ја направи сета разлика. Тоа е местото каде што се појавува Bluetooth PC Dialer.

Како што сугерира неговото име, Bluetooth PC Dialer е комуникациски софтвер кој ви овозможува да остварувате телефонски повици директно од вашиот компјутер користејќи Bluetooth технологија. Со само еден клик, можете да повикате кој било број на вашиот компјутер без да мора рачно да го бирате на телефонот.

Но, тоа не е сè - Bluetooth PC Dialer доаѓа и со низа други функции што го прават неопходна алатка за секој кој треба да остане поврзан.

Интеграција на Outlook

Една од истакнатите карактеристики на Bluetooth PC Dialer е неговата интеграција со Microsoft Outlook. Како самостојна апликација и приклучок за Outlook, овој софтвер ви овозможува да повикате кој било од вашите контакти со едноставно притискање на копчето за повик во Outlook или означување на испраќачот на е-пошта.

Ова значи дека без разлика дали работите на проект или само ги проверувате вашите е-пошта, телефонските повици никогаш не биле полесно. Нема повеќе да се префрлате помеѓу апликациите или да се мавате околу вашиот телефон - сè што ви треба е на дофат на раката.

Интеграција на таблата со исечоци

Друга одлична карактеристика на Bluetooth PC Dialer е неговата интеграција на таблата со исечоци. Ако имате зачуван број на вашиот компјутер, но не сакате да се мачите со рачно пишување во таблата за бирање, едноставно копирајте го во таблата со исечоци и притиснете CTRL-SHIFT-D.

Ова автоматски ќе го отвори таблата за бирање со веќе внесениот број - сè што треба да направите е да притиснете „call“ и подготвени сте!

Приспособливи поставки

Се разбира, секој има свои преференции кога станува збор за тоа како му се допаѓа поставен софтверот. Затоа, Bluetooth PC Dialer нуди низа приспособливи поставки за корисниците да можат да го прилагодат своето искуство според нивните потреби.

На пример, корисниците можат да изберат преку кој уред сакаат повиците да се насочуваат (на пр., слушалки наспроти звучник), да ги приспособат нивоата на јачина на звук за дојдовните и појдовните повици одделно, па дури и да поставуваат брзо бирање за често повикуваните броеви.

Компатибилност

Bluetooth PC Dialer работи беспрекорно со повеќето модерни верзии на Windows (вклучувајќи Windows 10), како и со најпопуларните мобилни уреди (вклучувајќи ги и телефоните со Android). Ова значи дека без разлика каков вид на хардверско поставување имате дома или во канцеларија, овој софтвер треба да работи без проблем.

Заклучок

Севкупно, ако барате комуникациско решение кое е лесно за користење, кое беспрекорно се интегрира со Microsoft Outlook и нуди многу опции за прилагодување заедно со поддршка за повеќе уреди/платформи, тогаш не гледајте подалеку од Bluetooth PC Dialer!

Целосни спецификации
Издавач BluetoothShareware
Страница на издавачи http://www.bluetoothshareware.com
Датум на издавање 2010-10-11
Датум на додавање 2010-10-11
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 196139

Comments: