Microsoft IntelliPoint Driver (32-bit)

Microsoft IntelliPoint Driver (32-bit) 8.0

Опис

Microsoft IntelliPoint Driver (32-битен) е моќен софтвер кој ви овозможува да ги приспособите уникатните карактеристики на вашиот глушец на Microsoft за да одговараат на вашите потреби. Со овој софтвер, можете да ги преназначите копчињата на глувчето, вклучувајќи го и копчето на тркалото, за да извршувате команди како Врати или Копирај или да извршите макро. Секоја апликација што ја користите може да има различни задачи на копчиња.

Софтверот за глувчето IntelliPoint е дизајниран да ја подобри вашата продуктивност и да ви го олесни навигацијата низ вашиот компјутер. Нуди широк опсег на опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ги менувате поставките на глувчето како што се брзината и прецизноста на покажувачот, брзината на лизгање и забрзувањето.

Овој драјвер е компатибилен со оперативните системи на Windows и поддржува и жичени и безжични глувци на Microsoft. Доаѓа и со интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа на експертиза да ги конфигурираат своите поставки.

Клучни карактеристики:

1. Приспособливи копчиња на глувчето: Со софтверот IntelliPoint, можете повторно да доделите кое било копче на глувчето Мајкрософт според вашите преференции. Оваа функција ви овозможува брзо извршување на различни задачи без да мора да користите кратенки на тастатурата.

2. Доделувања на копчиња специфични за апликација: можете да доделите различни функции за секоја апликација што ја користите на вашиот компјутер користејќи софтвер IntelliPoint. Оваа функција осигурува дека копчињата на глувчето Мајкрософт се оптимизирани за специфичните потреби на секоја програма.

3. Поставки за брзина и прецизност на покажувачот: двигателот IntelliPoint им овозможува на корисниците точно да ја приспособат брзината и прецизноста на покажувачот според нивните преференции.

4. Поставки за брзина и забрзување на лизгање: исто така можете да ги менувате брзината и забрзувањето на лизгањето користејќи го менито за поставки на овој драјвер, што им го олеснува на корисниците кои често работат со големи документи или веб-страници.

5. Програма за автоматско ажурирање и подобрување на искуството на клиентите: двигателот IntelliPoint доаѓа со стандардно овозможени автоматски ажурирања, така што корисниците секогаш имаат пристап до најновите функции достапни од Microsoft Corporation.

Како работи?

Процесот на инсталација на двигателот IntelliPoint (32-битен) е едноставен; штом ќе се преземе од нашата веб-локација или од кој било друг доверлив извор онлајн, со двоен клик на датотеката за поставување автоматски ќе се започне нејзиниот процес на инсталација.

По успешното завршување на инсталацијата, стартувајте ја програмата со кликнување на нејзината икона во Start менито на Windows или кратенка на работната површина доколку е создадена за време на инсталацијата; потоа следете ги овие чекори:

1- Кликнете на јазичето „Глувче“.

2- Изберете „Доделување на копчиња“

3- Изберете кое(и) копчиња треба(и) да се преназначат

4- Изберете ја саканата функција од паѓачката листа

5- Кликнете на „Примени“ потоа „OK“

Може да ги повторувате овие чекори онолку пати колку што е потребно додека сите копчиња не се доделат правилно според барањата на апликацијата.

Зошто да го користите овој софтвер?

Примарната причина зошто некој треба да размисли за користење на овој софтвер е затоа што обезбедува ефикасен начин за приспособување на глувците на Microsoft според нивните преференции, истовремено зголемувајќи ја продуктивноста на работното место или сценаријата за користење дома.

Дополнително, тој нуди напредни опции за прилагодување, како што се доделување различни функции по основа на апликација, што заштедува време кога работите со повеќе програми истовремено.

Покрај тоа, функцијата за автоматско ажурирање им овозможува на корисниците секогаш да имаат пристап до најновите функции достапни од корпорацијата Мајкрософт без периодично да ја проверуваат достапноста на ажурирањата рачно.

Конечно, програмата за подобрување на искуството со клиентите помага да се подобрат повратните информации засновани на идните верзии кои директно ги добиваат самите крајни корисници.

Заклучок

In conclusion,theMicrosoft IntelliPoint Driver (32-bit)is an excellent choicefor anyone lookingto customize theirMicrosoftmouseaccordingtotheirpreferenceswhileenhancingproductivityatworkorhomeusage scenarios alike.Itoffersadvancedcustomizationoptionssuchasassigningdifferentfunctionsper-applicationbasiswhichsavestimewhenworkingacrossmultipleprogramssimultaneously.Moreover,theautomaticupdatesfeatureensuresusersalwayshaveaccesslatestfeaturesavailablefromMicrosoftCorporationwithouthavingmanuallycheckupdateavailabilityperiodically.Finally,opt-incustomerexperienceimprovementprogramhelpsimprovefutureversionsbasedfeedbackreceiveddirectlyend-usersthemselves.So,giveittrytodayandseehowitcanmakeyourcomputingexperiencemoreefficientandproductive!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2010-10-18
Датум на додавање 2010-10-18
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 8.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 897259

Comments: