FruitfulTime BookmarkManager

FruitfulTime BookmarkManager 3.3

Windows / Fruitful Time / 1823 / Целосни спецификации
Опис

FruitfulTime BookmarkManager: Крајната алатка за управување со обележувачи

Дали сте уморни од губење на трагата на вашите обележувачи? Дали ви е тешко да ги организирате и управувате вашите омилени веб-локации, датотеки и папки? Ако е така, тогаш FruitfulTime BookmarkManager е совршено решение за вас. Оваа моќна алатка за управување со обележувачи е дизајнирана да ви помогне да ги одржувате сите ваши обележувачи организирани и лесно достапни.

FruitfulTime BookmarkManager е независен пренослив менаџер за обележувачи на веб-прелистувач кој работи беспрекорно со Windows 7/Vista/XP. Тоа им овозможува на корисниците да увезуваат обележувачи од сите главни веб-прелистувачи додека ги задржуваат информациите за категоријата и избегнуваат дупликати. Со овој софтвер, можете лесно да обележувате веб-страници од сите главни веб-прелистувачи без да инсталирате никакви приклучоци.

Но, тоа не е се! FruitfulTime BookmarkManager исто така им овозможува на корисниците да обележуваат документи, фотографии, датотеки и папки на нивниот компјутер. Оваа функција им олеснува на корисниците да ја организираат својата работа и да можат брзо да најдат и отвораат работни работи.

Една од најимпресивните карактеристики на FruitfulTime BookmarkManager е неговиот напреден пребарувач. Овој пребарувач им овозможува на корисниците веднаш да пребаруваат низ стотици обележувачи додека пишуваат. Обележувачите што се совпаѓаат се рангирани така што да се вратат најдобрите соодветни обележувачи на врвот. Ова во комбинација со способноста за флексибилна категоризација го прави BookmarkManager неопходна алатка за брзо и лесно управување со обележувачите.

Клучни карактеристики:

- Независен преносен менаџер за обележувачи на веб-прелистувач

- Увезете од сите главни веб-прелистувачи додека ги задржувате информациите за категоријата

- Избегнува дупликати

- Обележува веб-локации без да инсталира никакви додатоци

- Обележува документи, фотографии, датотеки и папки на вашиот компјутер

- Напреден пребарувач кој пребарува низ стотици обележувачи веднаш

- Способност за флексибилна категоризација

Зошто да изберете FruitfulTime BookmarkManager?

Постојат многу причини зошто FruitfulTime BookmarkManager се издвојува меѓу другите алатки за управување со обележувачи достапни на пазарот денес:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува користењето на овој софтвер без претходно искуство или техничко знаење.

2) Пренослива: Да се ​​биде пренослива апликација значи дека нема потреба од инсталација или конфигурација; едноставно преземете го на USB-диск или надворешен хард диск и земете го со себе каде и да одите!

3) Компатибилност: Работи беспрекорно со оперативните системи Windows 7/Vista/XP што го прави достапен на повеќе уреди.

4) Заштеда на време: со неговата напредна функција на пребарувачот во комбинација со флексибилна способност за категоризација значи дека наоѓањето на она што го барате никогаш не било полесно!

5) Економски: Споредено со други слични софтвери достапни на пазарот денес; FruitfulTimeBookmark Manager нуди голема вредност по прифатлива цена.

Заклучок:

Како заклучок, FruitfulTimeBookmark Manager е суштинска алатка за секој кој сака ефикасен начин за организирање на нивните омилени веб-локации заедно со важни документи, папки и датотеки. без мака.Со својата компатибилност на повеќе уреди, заедно со исплатливоста, не е ни чудо зошто овој софтвер станува сè попопуларен меѓу ентузијастите на интернет. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Fruitful Time
Страница на издавачи http://www.fruitfultime.com
Датум на издавање 2010-12-15
Датум на додавање 2010-10-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 3.3
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1823

Comments: