Autorun Cleaner

Autorun Cleaner 1.0.1.1

Опис

Autorun Cleaner е моќен безбедносен софтвер кој може да ви помогне да го заштитите вашиот компјутер од малициозни датотеки и вируси. Овој софтвер е дизајниран да ги чисти датотеките autorun.inf од вашите дискови, кои често се користат од малициозен софтвер за да се шират низ вашиот систем. Со Autorun Cleaner, можете лесно да ги отстраните овие датотеки и да спречите да го заразат вашиот компјутер.

Една од клучните карактеристики на Autorun Cleaner е неговата способност да открие дали датотеката autorun.inf е заразена или не. Ова значи дека можете брзо да ги идентификувате потенцијалните закани и да преземете акција пред тие да предизвикаат каква било штета на вашиот систем. Софтверот користи напредни алгоритми за скенирање за да ја анализира секоја датотека и да утврди дали таа претставува ризик или не.

Покрај чистењето на датотеките autorun.inf, Autorun Cleaner нуди и низа други безбедносни карактеристики. На пример, вклучува моќен антивирусен мотор кој може да ги открие и отстрани сите видови на малициозен софтвер, вклучувајќи вируси, тројанци, црви, шпионски софтвер, adware и многу повеќе. Софтверот вклучува и заштита во реално време која го следи вашиот систем за каква било сомнителна активност и ве предупредува доколку се случи нешто необично.

Друга корисна карактеристика на Autorun Cleaner е неговата способност да скенира надворешни уреди како што се USB-дискови или мемориски картички за потенцијални закани. Ова значи дека дури и ако случајно поврзете заразен уред на вашиот компјутер, софтверот веднаш ќе го открие и ќе спречи настанување на каква било штета.

Севкупно, Autorun Cleaner е суштинска алатка за секој кој сака да го заштити својот компјутер од малициозен софтвер и други безбедносни закани. Неговиот лесен за користење интерфејс го прави достапен дури и за почетниците, додека неговите напредни функции го прават погоден и за поискусните корисници.

Клучни карактеристики:

- Ги чисти датотеките autorun.inf од дисковите

- Открива дали датотеката autorun.inf е заразена или не

- Вклучува моќен антивирусен мотор

- Нуди заштита во реално време од сите видови малициозен софтвер

- Скенира надворешни уреди како што се USB-дискови или мемориски картички

- Лесен за користење интерфејс

Системски барања:

За чистење Autoruns бара оперативни системи Windows 7/8/10 со најмалку 1 GB RAM (препорачливо 2 GB) и 100 MB слободен простор на тврдиот диск.

Заклучок:

Ако барате сигурен безбедносен софтвер кој може да ви помогне да го заштитите вашиот компјутер од инфекции со малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од Autoruns cleaner! Со своите напредни алгоритми за скенирање, откривањето на потенцијалните ризици никогаш не било полесно! Лесниот за користење интерфејс ја прави оваа програма достапна дури и за почетниците, а сепак нуди доволно функционалност, така што и искусните корисници нема да бидат разочарани! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Sourav Ghosh
Страница на издавачи http://sourceforge.net/users/sourav1989/
Датум на издавање 2010-11-03
Датум на додавање 2010-11-01
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 1.0.1.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8768

Comments: