UrlPaster Lite

UrlPaster Lite 1.6

Опис

UrlPaster Lite е бесплатен, пренослив менаџер за обележувачи кој ви овозможува автоматски да ги увезувате вашите омилени на Internet Explorer. Со овој софтвер, можете лесно да управувате со вашите обележувачи со создавање на која било количина каталози и ставки за обележувачи. Можете исто така да ги зачувате вашите обележувачи во посебна UPD-датотека за да ги зачувате безбедни.

Една од најкорисните карактеристики на UrlPaster Lite е неговата способност да проверува дали има дупликати и скршени врски. Ова значи дека можете брзо да ги идентификувате сите врски што повеќе не работат или се дупликат, што ќе ви овозможи да ги исчистите вашите обележувачи и да се осигурате дека тие се секогаш ажурирани.

Друга одлична карактеристика на UrlPaster Lite е неговата функционалност за влечење и спуштање. Ова го олеснува организирањето на вашите обележувачи со едноставно влечење од еден каталог или ставка во друг. Можете исто така да ја користите оваа функција за да го преуредите редоследот на вашите обележувачи во секој каталог или ставка.

UrlPaster Lite е исто така зелен софтвер, што значи дека бара само една извршна датотека и не бара инсталација на вашиот компјутер. Ова го прави идеален избор за оние кои сакаат лесен менаџер за обележувачи без да мора да инсталираат дополнителен софтвер на нивниот систем.

Генерално, UrlPaster Lite е одличен избор за секој кој сака едноставен, но моќен менаџер за обележувачи кој ги нуди сите основни функции потребни за ефикасно управување со нивните омилени на Internet Explorer. Без разлика дали треба да организирате стотици или илјадници обележувачи, да проверите дали има скршени врски или едноставно да ги чувате безбедни во посебна датотека, UrlPaster Lite ве покрива!

Целосни спецификации
Издавач UrlPaster
Страница на издавачи http://www.urlpaster.com/
Датум на издавање 2010-10-16
Датум на додавање 2010-11-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 431

Comments: