AuctionSensor eBay Deal Finder

AuctionSensor eBay Deal Finder 1.0.1

Опис

Дали сте уморни од трошење часови во потрага по совршен предмет на eBay? Дали сакате да бидете првиот што ќе знае за поволните поволни цени и аукциите што завршуваат наскоро со ниски цени? Не гледајте подалеку од AuctionSensor eBay Deal Finder, бесплатниот софтвер што ќе го револуционизира вашето искуство за купување на eBay.

AuctionSensor е моќна алатка која ви овозможува брзо и лесно да пребарувате предмети на eBay. Со неговиот интуитивен интерфејс, можете да внесете клучни зборови или фрази поврзани со ставката што ја барате и веднаш да ги видите сите релевантни огласи. Можете исто така да ги зачувате вашите омилени пребарувања така што AuctionSensor автоматски ќе ги извршува на секои 5 минути, осигурувајќи дека никогаш нема да пропуштите многу.

Еден од најфрустрирачките аспекти на купувањето на eBay е пропуштањето на поволни цени за купување-тоа-сега бидејќи некој друг ве победи. Со AuctionSensor, овој проблем е решен. Софтверот постојано ги следи новите огласи и ве предупредува со звучно известување кога ќе најде ставка што одговара на вашите зачувани критериуми за пребарување.

Друга одлична карактеристика на AuctionSensor е неговата способност да наоѓа крајни аукции со ниски цени. Ова значи дека дури и ако на аукцијата остануваат само неколку минути, ако моменталната цена на понудата е сè уште во рамките на вашиот буџет, AuctionSensor ќе ве предупреди за да можете да поставите понуда во последен момент и потенцијално да победите на аукцијата.

AuctionSensor нуди и напредни опции за пребарување, како што се филтрирање по категорија или локација на продавачот. Ова го олеснува стеснувањето на резултатите од пребарувањето и наоѓањето токму она што го барате.

Но, можеби една од најдобрите работи за AuctionSensor е колку е лесен за користење. Софтверот не бара техничко знаење или експертиза - едноставно преземете го на вашиот компјутер и започнете со пребарување! И бидејќи работи во заднина додека другите програми се отворени, нема потреба постојано да го следите - само почекајте тие звучни известувања да ви кажат кога е пронајдено нешто ново.

Накратко, ако сте страствен купувач на eBay кој сака да заштеди време и пари додека наоѓа одлични зделки на интернет, тогаш не гледајте подалеку од AuctionSensor eBay Deal Finder. Со своите моќни можности за пребарување, автоматските предупредувања за поволни цени „Купи-то-сега“ и наскоро завршување на аукции со ниски цени, напредни опции за филтрирање, интерфејс за лесно користење – овој бесплатен софтвер засекогаш ќе го промени начинот на кој купуваме онлајн!

Целосни спецификации
Издавач AuctionSensor
Страница на издавачи http://www.auctionsensor.com
Датум на издавање 2010-11-15
Датум на додавање 2010-11-25
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 417

Comments: