Ultra Image Printer

Ultra Image Printer 2.0.2011.201

Windows / Utralshareware Software / 9563 / Целосни спецификации
Опис

Ултра печатач со слики: Врвен виртуелен печатач за конвертирање документи во слики

Дали сте уморни од печатење документи на хартија и сакате да ги зачувате како датотеки со слики? Дали ви треба виртуелен печатач што може да конвертира кој било документ за печатење во датотека со слика? Не гледајте подалеку од Ultra Image Printer!

Ultra Image Printer е моќен виртуелен печатач што може да се инсталира на вашата машина. Дејствува како вистински печатач, но наместо да печати на хартија, ќе го отпечати документот во датотеки со слики на дискот. Со Ultra Image Printer, можете лесно да ги конвертирате сите документи за печатење како што се Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF датотеки и повеќе во висококвалитетни слики.

Поддржани формати на датотеки

Ultra Image Printer поддржува повеќе формати на датотеки со слики како што се BMP, JPG, TIFF, GIF и PNG. Можете да го изберете форматот што најмногу одговара на вашите потреби во зависност од видот на документот што го конвертирате.

Лесен за користење

Користењето на Ultra Image Printer е лесно! Едноставно отворете го документот што сакате да го конвертирате во претпочитаниот уредник или прегледувач. На пример, ако сакате да конвертирате Word документ во слики, само отворете го во Microsoft Word и печатете со Ultra Image Printer. Откако ќе заврши процесот на печатење, вашите слики ќе бидат зачувани на вашиот компјутер.

Процес на инсталација

Инсталирањето на Ultra Image Printer е брзо и лесно! Едноставно стартувајте го инсталаторот и ако е успешен ќе се појави во списокот со печатачи на вашиот уред поставен како стандардно.

Придобивки од користење на Ultra Image Printer:

1) Заштедете време со конвертирање на повеќе документи одеднаш

2) Заштедете пари со намалување на употребата на хартија

3) Висококвалитетен излез со поддршка за повеќе формати на датотеки

4) Лесен процес на инсталација

5) Кориснички интерфејс

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за зачувување документи како слики, тогаш не гледајте подалеку од Ultra Image Printer! Со својот кориснички интерфејс и поддршка за повеќе формати на датотеки, овој софтвер го прави конвертирањето документи едноставно, но ефективно. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Utralshareware Software
Страница на издавачи http://www.ultrashareware.com
Датум на издавање 2011-02-15
Датум на додавање 2011-01-02
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за печатачи
Верзија 2.0.2011.201
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9563

Comments: