Camersoft MSN Video Recorder

Camersoft MSN Video Recorder 3.1.08

Опис

Camersoft MSN Video Recorder е моќен и сигурен софтвер кој ви овозможува да ги снимате разговорите на вашата веб-камера на MSN и да ги зачувате како AVI-датотеки. Овој софтвер за дигитални фотографии е дизајниран специјално за корисниците на Windows Live Messenger кои сакаат да ги снимаат своите видео повици со пријателите, семејството или колегите.

Со Camersoft MSN Video Recorder, можете лесно да ги снимате разговорите на вашата веб камера MSN со само неколку кликања. Софтверот користи напредни техники за снимање на оригиналните видео податоци од вашиот видео повик MSN, осигурувајќи дека квалитетот на вашите снимки е врвен.

Една од најдобрите работи за Camersoft MSN Video Recorder е неговиот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, ќе ви биде лесно да го користите овој софтвер. Се што треба да направите е да кликнете на копчето „Снимај“ кога ќе го започнете разговорот и потоа да кликнете на „Стоп“ кога ќе заврши. Снимената датотека ќе се зачува автоматски во AVI формат.

Но, тоа не е се! Camersoft MSN Video Recorder доаѓа и со напредна алатка за видео конвертор што ви овозможува да ги конвертирате вашите снимени датотеки во многу други формати како MP4, WMV, iPod, Zune, мобилен телефон и MP3. Ова значи дека откако ќе го снимите разговорот користејќи го овој софтвер, можете лесно да го споделите со други или да го гледате на различни уреди без никакви проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на Camersoft MSN Video Recorder е неговата способност да снима и аудио и видео за време на разговор. Ова значи дека не само што ќе можете да видите што е кажано за време на повикот, туку и јасно да го слушнете секој збор.

Покрај овие карактеристики, Camersoft MSN Video Recorder нуди и неколку опции за приспособување како што се прилагодување на резолуцијата и стапката на слики на вашите снимки според вашите преференции. Можете дури и да изберете дали да прикажувате временски печати или не на вашите снимки за подобра организација.

Генерално, ако барате сигурен и лесен за користење софтвер за снимање Windows Live Messenger за снимање разговори со веб-камера, тогаш не гледајте подалеку од Camersoft MSN Video Recorder! Со своите напредни функции, како што се можностите за висококвалитетно снимање, заедно со интуитивен интерфејс, го прават овој софтвер за дигитални фотографии совршен за секој кој сака резултати од професионален степен без да има никакво техничко знаење!

Целосни спецификации
Издавач camersoft
Страница на издавачи http://www.camersoft.com
Датум на издавање 2011-01-08
Датум на додавање 2011-01-08
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија 3.1.08
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3875

Comments: