Mail Access Monitor for MS Exchange Server

Mail Access Monitor for MS Exchange Server 3.9c

Windows / Red Line Software / 565 / Целосни спецификации
Опис

Монитор за пристап до пошта за MS Exchange Server е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да го следите и анализирате сообраќајот на е-пошта на вашиот Microsoft Exchange Server. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер ви обезбедува вредни сознанија за тоа како се користи вашиот систем за е-пошта, помагајќи ви да ги оптимизирате перформансите, да ја подобрите безбедноста и да ги намалите трошоците.

Една од клучните придобивки на Mail Access Monitor за MS Exchange Server е неговата способност да генерира детални извештаи за користењето на е-пошта. Најновата верзија на софтверот вклучува нов Хиерархиски стил за извештај кој ви овозможува да формирате комплицирани аналитички примероци. Оваа функција го олеснува од кога било досега да се добие јасна слика за тоа како вашиот систем за е-пошта се користи од различни оддели или групи во вашата организација.

Дополнително, Монитор за пристап до пошта за MS Exchange Server сега поддржува знаци (* и? ) при креирање извештаи за домаќините. Ова значи дека можете лесно да ги филтрирате податоците врз основа на специфични критериуми како што се IP адреса или име на домен. Во дијаграмот е додадена и легенда, што го олеснува разбирањето на сложените збирки на податоци на прв поглед.

Друго големо подобрување во оваа најнова верзија на Mail Access Monitor за MS Exchange Server е додавањето поддршка за датотеки со француски ресурси. Ова значи дека корисниците кои претпочитаат да работат на француски сега можат лесно да го користат софтверот.

Можеби најважно, Mail Access Monitor за MS Exchange Server сега генерира извештаи многу побрзо од порано. Ова значи дека можете да добиете увид во реално време за тоа како функционира вашиот систем за е-пошта без да чекате со часови или дури денови.

Другите нови функции вклучени во ова издание вклучуваат нови шаблони, нови колони и нови извештаи кои обезбедуваат уште повеќе начини за анализа и разбирање на податоците за сообраќајот на е-пошта. Дополнително, многу мали грешки се поправени што обезбедува непречено функционирање без никакви прекини.

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно мрежно софтверско решение кое ќе ви помогне да ги оптимизирате перформансите и да ги намалите трошоците додека ја подобрувате безбедноста, тогаш не гледајте подалеку од Монитор за пристап до пошта за MS Exchange Server!

Целосни спецификации
Издавач Red Line Software
Страница на издавачи http://www.InternetAccessMonitor.com
Датум на издавање 2011-02-15
Датум на додавање 2011-02-14
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за сервер за датотеки
Верзија 3.9c
Барања за ОС Windows 2003, Windows NT 4, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 565

Comments: