PC Spyware Protection 2011

PC Spyware Protection 2011 3.1

Windows / Atanium Software / 20252 / Целосни спецификации
Опис

PC Spyware Protection 2011 е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од шпионски софтвер, малициозен софтвер, adware и keyloggers. Тој е дизајниран да го заштити вашиот компјутер и приватноста во реално време со откривање и отстранување дури и на најнапредните закани кои можат да го заразат вашиот компјутер.

Со својата најсовремена технологија, PC Spyware Protection 2011 користи напредна вештачка интелигенција (нова генерација хеуристичко скенирање технологија) за брзо и длабоко скенирање на секој процес што се извршува на вашиот компјутер кој може да претставува закана. Ова осигурува дека сите потенцијални закани се откриени и елиминирани пред да можат да предизвикаат каква било штета на вашиот систем.

Софтверот доаѓа со 7 напредни штитови: Internet Shield, Registry Shield, Process Shield, Windows Shield, Startup Shield, IE Privacy Shield и Browser Shield. Секој штит обезбедува дополнителен слој на заштита од одредени видови закани.

Интернет Шилд ве заштитува од злонамерни веб-локации со блокирање на пристапот до нив пред да можат да го заразат вашиот систем. Registry Shield спречува неовластени промени во регистарот на Windows што може да ја загрозат безбедноста на вашиот систем. Процес штитот ги следи сите процеси што се извршуваат на вашиот компјутер за сомнителна активност.

Штитот на Windows ги штити критичните системски датотеки од модифицирање или бришење од малициозен софтвер или други малициозни програми. Штитот за стартување осигурува дека само доверливите апликации смеат да работат при стартување, додека штитот за приватност на IE ве заштитува од онлајн следење со блокирање на колачиња и други технологии за следење што ги користат огласувачите.

Конечно, штитот на прелистувачот блокира скокачки прозорци и други досадни реклами, а истовремено ве заштитува од напади на фишинг кои се обидуваат да украдат чувствителни информации како лозинки или детали за кредитна картичка.

Генерално, PC Spyware Protection 2011 е суштинска алатка за секој кој сака да го заштити својот компјутер од напади на шпионски/малициозен софтвер. Неговите напредни функции обезбедуваат сеопфатна заштита од сите видови закани, додека неговиот кориснички интерфејс го олеснува користењето за секој без оглед на нивната техничка експертиза.

Значи, ако сакате мир на умот знаејќи дека вашиот компјутер е заштитен од напади на шпионски/малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од PC Spyware Protection 2011!

Целосни спецификации
Издавач Atanium Software
Страница на издавачи http://www.ataniumsoftware.com/
Датум на издавање 2011-01-07
Датум на додавање 2011-02-25
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows XP/Vista/7
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20252

Comments: