isimSoftware Ism.Image.Client

isimSoftware Ism.Image.Client 1.1.1

Опис

isimSoftware Ism.Image.Client - Врвен софтвер за обработка на слики

Ако барате моќен и разновиден софтвер за обработка на слики, не гледајте подалеку од isimSoftware Ism.Image.Client. Овој софтвер за дигитални фотографии е дизајниран да ви помогне лесно да ги организирате, уредувате и подобрите вашите слики. Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој кој сака да фотографира, овој софтвер има се што ви е потребно за да ги однесете вашите слики на следното ниво.

Со поддршка за широк опсег на формати на слики, вклучувајќи JPEG, BMP, PNG, TIFF и повеќе, isimSoftware Ism.Image.Client го олеснува вчитувањето и работата со сите ваши омилени фотографии. И ако имате документи кои треба да се архивираат откако ќе ги скенирате? Нема проблем! Овој софтвер може да се справи и со тоа.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер за обработка на слики е неговиот моќен прегледувач на слики. Со широк спектар на опции за уредување достапни директно на вашите прсти, можете лесно да ги прилагодите нивоата на осветленост и контраст или да примените филтри како што се ефектите за измазнување или заострување. Можете дури и да додавате специјални ефекти како втиснување или филтрирање на рабовите за да им дадете на вашите слики дополнителен скок.

Но, тоа не е сè - isimSoftware Ism.Image.Client доаѓа и со алатки за навигација како што се функциите за зумирање и преглед со повеќе TIFF, како и конвертор на слики за конвертирање помеѓу различни формати на датотеки брзо и лесно. И ако треба да испечатите некоја од вашите слики? Нема проблем! Функцијата за печатење доаѓа во комплет со можности за преглед, така што она што го гледате на екранот ќе биде токму она што ќе се испечати.

GUI на MDI (Multiple Document Interface) на Image Viewer им овозможува на корисниците да отвораат кој било број слики паралелно без да се грижат за распоредот на прозорците - тоа се прави автоматски! Плус, вклучени се уште многу функции, како што се корекции (инвертирани/сиви тонови/осветленост/контраст/гама/бои), филтри (мазнење/Гаус филтер/отстранување ситници/изострење/втиснување ефект/рабен филтер), индивидуални филтри за рабовите (Криш/ Prewitt/Sobel ефект/хоризонтален/вертикален/хомогеност/отстапување/граничен филтер проширен), големина/процепи во боја/заситеност на бои/преглед HLS/алатки за избор на бои/конвертор на формат/лупа/воден печат/ротација/multi-Tiff прелистувач/навигатор/ страници излегуваат од информации за заглавието...списокот продолжува!

Накратко: без разлика дали барате лесен начин да ги организирате сите оние фотографии што го натрупуваат вашиот хард диск или сакате напредни можности за уредување за работа на професионално ниво - isimSoftware Ism.Image.Client има сè покриено! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да ги истражувате сите неверојатни можности денес!

Целосни спецификации
Издавач isimSoftware
Страница на издавачи http://isimSoftware.com
Датум на издавање 2020-06-03
Датум на додавање 2020-06-03
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: