isimSoftware Ism.Scan.Client

isimSoftware Ism.Scan.Client 1.0.1

Опис

isimSoftware Ism.Scan.Client: Крајното решение за скенирање за продуктивност

Во денешниот свет со брзо темпо, продуктивноста е клучна. Без разлика дали сте студент, професионалец или само некој кој сака да ги заврши работите брзо и ефикасно, имајќи ги вистинските алатки на располагање може да се направи сета разлика. Таму доаѓа isimSoftware Ism.Scan.Client - моќен софтвер за скенирање кој ви овозможува лесно да скенирате документи и слики.

Со поддршка и за интерфејсите Twain и Wia, isimSoftware Ism.Scan.Client нуди неспоредлива флексибилност кога станува збор за скенирање. Можете да користите широк опсег на уреди - од стандардни скенери до веб камери - без да ви требаат дополнителни драјвери. Едноставно изберете го вашиот извор на скенирање и започнете со скенирање!

Но, тоа не е сè - isimSoftware Ism.Scan.Client исто така доаѓа во две варијанти: самостоен и архивски клиент. Самостојната верзија ги нуди сите основни функции за скенирање што ви се потребни, додека клиентот за архива вклучува дополнителни функции како пост-обработка на слики, OCR (оптичко препознавање знаци) и архивирање.

Ајде внимателно да погледнеме некои од клучните карактеристики на isimSoftware Ism.Scan.Client:

Поддршка на Твен:

Твен се залага за „Технологија без интересно име“ - но не дозволувајте тоа да ве измами! Овој интерфејс постои од 1992 година и стана индустриски стандард за размена на податоци помеѓу уредите за внесување слики (како што се скенери или дигитални камери) и програми на оперативните системи Windows или Macintosh.

Со isimSoftware Ism.Scan.Client-Twain, имате две опции за контрола на вашиот скенер: или со користење на софтверот за скенер обезбеден од производителот или со користење на протоколот Twain 1.9 со нашиот сопствен систем за управување со шаблони. Ова ви дава максимална контрола врз вашите скенирања, а сепак е лесен за користење.

Интегриран прегледувач:

Сите скенирани слики се прикажуваат во режим на преглед, како и во режим на една слика во рамките на нашата интегрирана функција за прегледувач. Можете слободно да ги размерите овие претстави според вашите преференции пред да направите фини прилагодувања по скенирањето.

Поддршка за Wia:

Windows Image Acquisition (WIA) 1.0 и 2.0 се поддржани од нашиот софтверски интерфејс кој овозможува беспрекорна интеграција со поновите оперативни системи на Microsoft кога се контролираат камерите и скенерите на ниво на оперативен систем.

Архивирајте го клиентот:

Варијантата Archive Client на isimSoftware Ism.Scan.Client ги оди работите уште еден чекор понапред со тоа што нуди напредни функции како пост-обработка на слики (на пр., сечење), OCR (оптичко препознавање знаци), можности за архивирање, така што скенираните документи може лесно да се складираат и вратени подоцна доколку е потребно.

Леснотија на користење:

Една работа со која се гордееме овде во isimSoftware е создавање софтверски решенија погодни за корисникот што секој може да ги користи без оглед на нивото на нивната техничка експертиза! Имајќи го ова на ум, се уверивме дека нашиот производ Scan Client не бара дополнителни драјвери за време на процесот на инсталација, што го прави лесен за употреба, дури и ако ова е прв пат да користиме ваков тип на софтверско решение!

Заклучок:

Како заклучок, isimSoftware Ism.Scan.Client им обезбедува на корисниците сè што им треба кога станува збор за потребите за сликање документи, без разлика дали бараат основна функционалност како што се едноставни скенирање документи или понапредни функции како што се способности за обработка и архивирање на OCR. Производот ги поддржува двете Twain & WIA интерфејси што значи компатибилност на повеќе платформи, вклучително и верзии на Windows OS од XP па наваму до најновите изданија достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач isimSoftware
Страница на издавачи http://isimSoftware.com
Датум на издавање 2020-06-03
Датум на додавање 2020-06-03
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: